Mandag, 17. februar 2020 - af Helle Skram de Fries

Se det søde foto: Nalina fra De sjældne danskere i snehvidekjole til Disney on Ice med mor Karina

Karina Arensbach.
Karina Arensbach.
Foto: Martin Høien
Femårige Nalina fra TV 2-programmet ”De sjældne danskere” fik en magisk oplevelse af SMILfonden.
Det var kæmpestort for både Karina Arensbach og hendes femårige datter Nalina, da SMILfonden inviterede dem til ”Disney on Ice” i Royal Arena.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  Både Nalina på fem og et halvt og hendes lillebror Noor, der blev født 18. januar 2019, har den sjældne diagnose Sticklers syndrom.

Fysiske udfordringer

Det giver dem nogle fysiske udfordringer og et specielt udseende med meget store øjne og små næser. Nalina har, sammen med sine forældre Karina og Kasper, medvirket i TV 2-programmet ”De sjældne danskere” – og i dag kan man følge hende og hendes lillebror Noor på @nalina_noor_og mor.

Fantastisk oplevelse

Her fortæller Karina Arensbach om den fantastiske oplevelse, da hun og Nalina var inviteret til ”Disney on Ice” i Royal Arena.  - Tak til SMILfonden, lyder ordene fra Karina Arensbach på Insta story, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe sammen med det fine foto af Nalina, der havde klædt sig fint på i snehvide-kjole til lejligheden. 
Foto: Privat
 

Nalina tryllebundet

- Nalina var helt tryllebundet af showet, fortæller Karina og tilføjer: - I forhallen mødte vi en stor pige, der lignede Nalina. Jeg kunne genkende mange træk fra Nalina. Karina ville ikke straks spørge om pigens diagnose.

Var ved at græde

- Men i pausen spurgte jeg moren, og da hun svarede ”vi har også sticklers syndrom", var jeg ved at græde. - Det var magisk at møde en på ni år, der har samme sjældne syndrom og se, hun har et fint liv og går i skole og er glad, forklarer Karina Arensbach. 
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan
   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden