Fredag, 20. december 2019 - af Helle Skram de Fries

Se hvilken TV-serie vi elskede mest i 2019

Tv-serierne Bedrag, Badehotellet og Tinka og Kongespillet. 

Tv-serierne Bedrag, Badehotellet og Tinka og Kongespillet. 

Mike Kollöffel, Per Arnesen, Bjarne Bergius
TV 2’s serien ”Badehotellet” blev for fjerde år i træk den mest sete fiktionsserie på dansk tv med cirka 1,5 millioner seere.
Af alle de serier, vi har nydt i 2019, har vi været mest begejstrede for Therese og grosserer Madsen samt alle de andre figurer i ”Badehotellet”. 
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse sammen med en oversigt over 2019’s mest sete nye danske tv-serier på kanalerne fra TV 2-, DR- og TV3-familierne samt Kanal 5. 
  ”Badehotellet”s seertallet på cirka 1,5 millioner seere på tv ligger igen i 2019 langt over de efterfølgende serier.   
Faktisk er seertallet til både ”Badehotellet” og andre serier i realiteten endnu højere, når man tager i betragtning, at tv-serier i høj grad ses via streamingtjenester som TV 2 PLAY. På andenpladsen ligger TV 2’s ”Tinka og Kongespillet” – efter 17 af de 24 udsendelser.
Foto: Sille Sterll/ TV 2
Og som nummer tre ligger tredje sæson af ”Bedrag” på DR1 – med kriminelle Nicky, kriminalbetjent Alf og bankdamen Anna.
Foto: Bjarne Bergius/ DR
Flere af serierne får også højre kvalitetsvurderinger.  Her ligger TV 2 CHARLIE-serien ”Sygeplejeskolen” sammen med ”Badehotellet” helt i top – og det går ”Tinka og Kongespillet” også.
Foto: TV2
  Allerede nu kan seerne begynde at glæde sig til et dejligt 2020 i fjernsynet, hvor TV 2 kan oplyse, at der kommer en ny sæson af serien ”Rita” med Mille Dinesen i titelrollen. 
Foto: Per Arnesen/ TV2
Top10 over de mest sete tv-serier i 2019 ser således ud: Badehotellet, Tinka og Kongespillet, Bedrag III, Lykke-Per, Fred til Lands, DNA, Sygeplejeskolen, Mellem Os, Minkavlerne og Gidseltagningen II. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden