28. okt. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Se klippet: Anette Støvelbæk og Lars Mikkelsen spiller sammen med sønnen i TV 2-hit

Thor Mikkelsen, Lars Mikkelsen og Anette Støvelbæk
Thor Mikkelsen, Lars Mikkelsen og Anette Støvelbæk
Foto: Hanne Juul
Anette Støvelbæk og Lars Mikkelsen spiller over for deres yngste søn, Thor Mikkelsen, i et nyt specialafsnit af "Klovn".

I årevis har ægteparret Anette Støvelbæk og Lars Mikkelsen været blandt Danmarks dygtigste skuespillere, og sidste år kunne man opleve dem begge i TV 2-hittet ”Badehotellet”.

Nu spiller ægteparret sammen i en anden populær TV 2-serie – de medvirker nemlig begge i et nyt specialafsnit af ”Klovn”, som får premiere til november.

Det bliver i familien

De to skuespillere spiller sig selv, og med sig foran kameraet har de sønnen Thor.

Parrets ældste søn, Lue Støvelbæk, har gennem de seneste år haft flere store roller på tv, men det er altså lillebror Thor, som medvirker i det nye ”Klovn”-afsnit, der har fået titlen ”Jul i de gamle træsko”.

I afsnittet kommer det frem, at Frank og Mia skal være bedsteforældre – endda lige ved juletid – og det er Thor Mikkelsen, der har rollen som deres svigersøn.

Frank Hvam i "Klovn". 
Frank Hvam i "Klovn".
Foto: TV 2

Se klippet nederst i artiklen.

Har spillet sammen før

I et klip fra serien kan man se Thor i samspil med blandt andre sine forældre, når Lars Mikkelsen og Anette Støvelbæk, der spiller sig selv, besøger sønnens svigerfamilie.

Det er ikke første gang, at Thor Mikkelsen prøver kræfter med skuespillet – han har blandt andet haft en lille rolle i ”Badehotellet”, som både hans forældre og storebror også har spillet med i.

Der er premiere på specialafsnittet ”Jul i de gamle træsko” på TV 2 og TV 2 Play søndag 27. november.

Læs mere om: