9. mar. 2017
Af Juliane Olsen

Se traileren: Lene Beier vært for nyt TV-program om livet på landet

Lene Beier
Lene Beier
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
TV-værten Lene Beier skal stå i spidsen for det nye TV-program "Hjem til gården", som har premiere den 20. marts.

Den 39-årige TV-vært Lene Beier får fra den 20. marts igen fornøjelsen af at invitere TV-seerne ind i et landligt univers.

Her er der nemlig premiere på TV-programmet "Hjem til gården", hvor 14 beboere bliver budt velkommen på en primitiv gård.

- Man skal tænke det hele baglæns. Har jeg brænde, så jeg kan få ild? Har jeg korn, så jeg kan få brød?, siger en af deltagerne i traileren for programmet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

Hverdagen er udfordrende

”Hjem til gården” er tænkt som en kæmpe kærlighedserklæring til landet og det simple liv, når beboerne bliver kastet ud i at få en gård op at køre på fem uger.

Den selvforsynende bondegård er fra starten af 1900-tallet, og det byder i sagens natur på helt andre udfordringer, end deltagerne er vant til.

Der er nemlig hverken elektricitet eller rindende vand, og der er heller ikke adgang til supermarked, mobiltelefon eller sociale medier.

Seerne skal slukke mobiltelefonen

Det er også ensbetydende med, at madlavning kan tage en halv dag, og det er en hård konkurrence for deltagerne, der er vant til en hel anden hverdag.

LÆS MERE: BILLED-BLADETS TV-GULD: De kan blive kåret Årets kvindelige underholdningsvært 2016

”Hjem til gården” bliver betegnet som ”et befriende og umoderne realityprogram”, og seerne bliver opfordret til at slukke mobiltelefonen, mens de ser med.

Lene Beier er i forvejen kendt for sin gode kemi med de jordnære landmænd i TV 2-programmet ”Landmand søger kærlighed”.

Læs mere om: