Se TV-kokken Claus Holms hyldest til konen på bryllupsdagen

Claus Holm.

Claus Holm.

Foto: Birger Storm
Claus Holm kan ikke kun lave lækker mad – han forstår sig i høj grad også på at gøre bryllupsdagen romantisk.

Claus Holm, som jævnligt forkæler gæster og seere med lækker mad i Go’Morgen Danmark på TV 2, kan i dag fejre bryllupsdag med sin kone. Og det har fået den fynske kok til at skrive en helt særlig hyldest til sit livs kærlighed på sin Facebook-profil.

Her skriver Claus Holm blandt andet:

”I dag er en særlig dag, ud over at det er søndag og sukker-brunet-kylling- dag, er det vores bryllupsdag – 12 år – vi har været kærester i 25 år. Anne, du er mit lys, min klippe - min bedste ven – min kone.

Du er for mig alt, du rummer mig og forstår mig – hjælper, når jeg er trist, er glad, når jeg er det – uden dig, slet slet ingen mig. De år, vi har haft, har været de smukkeste – de føles som en uge, når jeg ser på dig.

Jeg havde lyst til at stå på toppen af verden og skrige "Jeg elsker dig - du smukke kvinde" men mit FB-happy univers er stedet, hvor det skulle siges-:)

Dagen med dig er startet smukt og skønt, og vi napper lige sidste dag sammen her i Herning og Formland. Kys på dig og smuk dag til hver og en af jer – i fortjener al kærlighed – bum blev der sagt.”

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med bryllupsdagen til Claus Holm og fru Anne.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden