Onsdag, 17. januar 2018 - af Majken Munk

SE VIDEOEN: Husker du Mathilde fra Årgang 0?

Mathilde Beuschau

Mathilde Beuschau

Foto: Thomas Marott/ TV 2
Mathilde Beuschau, der forlod ”Årgang 0” i 2007, er ligesom de andre "Årgang 0"-deltagere blevet 17 år, og hun fortæller nu om, hvordan de seneste ti år, efter hun stoppede i programmet, er gået.

Da ”Årgang 0” havde premiere fulgte programmet fem børn, heriblandt den charmerende pige med lyse krøller og store blå øjne. Mathilde Beuschau og hendes familie var en del af programmet i syv sæsoner, og nu fortæller hun til TV 2, hvordan tiden efter programmet har været. 

Mathilde er blevet mindre hidsig

Mathilde Beuschau var en fryd for øjet med sine smukke træk og betagende øjne, men seerne kunne også følge med i hendes til tider hidsige udbrud, hvor forældrene Louise og Martin blev udfordret. 

I videoen fra TV 2 fortæller den nu 17-årige Mathilde, at hidsigheden er taget lidt af med årene. 

Er flyttet hjemmefra

Mathilde Beuschau har taget et stort skridt mod at blive voksen, for hun er allerede flyttet hjemmefra. I stedet for at bo med sine forældre og søskende i Valby, er hun flyttet sammen med sin kæreste Nick få minutters kørsel fra barndomshjemmet. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Desuden fortæller Mathilde Beuschau, at hun har været glad for at deltage i "Årgang 0", og at hun med glæde ser tilbage på de udsendelser, hvor hun og hendes familie deltog. 

- Jeg synes, det er helt vildt fedt at have de optagelser, for det er mega sjovt at se sig selv som lille, hvordan vores familie var sammen, og hvordan huset så ud førhen. Det er bygget om nu, fortæller hun til TV 2

GALLERI: Årgang 0 (Foto: ALLER MEDIA)

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden