Torsdag, 1. december 2016 - af Juliane Olsen

SE VIDEOEN: Lasse Sjørslev og Janni Pedersens TV-bøffer

Lasse Sjørslev og Janni Pedersen
Lasse Sjørslev og Janni Pedersen
Foto: Krestine Havemann
TV-værterne Lasse Sjørslev og Janni Pedersen har igennem en årrække lavet adskillige TV-kiks på TV 2 NEWS til stor morskab for værtsparret.

Makkerparret Lasse Sjørslev og Janni Pedersen er en fast del af TV 2 News’ morgenflade, og det er igennem årene blevet til en del brølere.

Med så mange timers liveudsendelse er det uundgåeligt, at der ind imellem sker kiks på skærmen, og det er altså også forekommet nogle gange.

- Du snakker bare og aner simpelthen ikke, hvad der kommer ud af munden på dig. Jeg er ked af at sige det, men det sker altså nogle gange, siger Lasse Sjørslev.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Janni Pedersen laver talefejl

I anledningen af TV-kanalens 10-års fødselsdag 1. december har den altså stået på et dyk i arkiverne.

Først og fremmest er der selvfølgelig en yngre udgave af TV-værterne, man får at se, men samtidig går alting ikke altid som planlagt.

LÆS MERE: Natasja Crone har fået ny kæreste

Blandt andet får Janni Pedersen sagt ”sædceller” i stedet for ”hjerneceller” i et indslag om et nyt tilbud til skoleelever.

Makkerparret flytter sendetid

Flere af de uheldige kiks er endt som grine-materiale i TV 2’s ”Natholdet”-udsendelser, så seerne kan nyde godt af dem endnu engang.

Lasse Sjørslev og Janni Pedersen skal fra nytår i gang med at sende om eftermiddagen i stedet for i morgentimerne.

Heldigvis for seerne slutter de da også indslaget af med at love hinanden, at de gerne tager ti år mere på skærmen – kiks eller ej.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden