8. sep. 2017
Af Juliane Olsen

SE VIDEOEN: Michael Olesen danser som dame

Michael Olesen
Michael Olesen
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Jenna Bagge og René Holten Poulsen er i fuld gang med opvarmningen forud for sæsonpremieren på ”Vild med dans”, og Michael Olesen har meldt sig på banen under danseundervisningen.

På fredag går årets ”Vild med dans”-hold på gulvet, når den 14. sæson får premiere, og ligesom de øvrige par har Jenna Bagge og René Holten Poulsen travlt i øvelokalet.

I den forbindelse har danser Michael Olesen lagt vejen forbi deres lokale, og han vil gerne vise kajakroeren René Holten Poulsen et par tricks.

I en video, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, giver han sig hen i en fin dans, og beviser her, at han også kan danse dame.

Michael Olesen er kæk

Det er til stor fornøjelse for partner Jenna Bagge, der griner lystigt i baggrunden, mens de to mænd tager en svingom.

Michael Olesen er da også kæk og kvitterer ved slutningen af dansetrinene med at hoppe op og svinge benene om livet på René Holten Poulsen.

Det lover altså godt for årets sæsonstart, at deltagerne allerede ser ud til at komme ganske fortrinligt ud af det med hinanden.

Danserne tager endnu en svingom

Ud over Jenna Bagge og René Holten Poulsen danser blandt andre Karina Frimodt og Daniel Svensson også med i konkurrencen i år.

Det samme gælder Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen samt Julia Sofia Aastrup og Frederik Nonnemann.

Der er altså en del af de gamle ”Vild med dans”-dansere, der har meldt sig klar til endnu en omgang, og en masse spændende kendte navne med.

Læs mere om: