SE VIDEOEN: Nu taler Cecilie Hother om sorgen efter tragisk tab

Cecilie Hother. 

Cecilie Hother. 

Foto: Hanne Juul
For to måneder siden mistede Cecilie Hother sit ufødte barn. Midt i den ubeskrivelige sorg donerer TV-værten nu indtægter fra sin baby-legetøjsserie til Landsforeningen Spædbarnsdød, som har hjulpet hende i sorgen.

- Efter vi mistede vores lille søn, har jeg ikke været meget på de sociale medier. Men jeg kommer lige så stille tilbage og det vil jeg gerne gøre ved at, i vores søns navn, donere alt hvad jeg tjener på “Store Sky og Lille Sky” som er den økologiske baby-legetøjs-serie som jeg har designet, til Landsforeningen Spædbarnsdød, fortæller Cecilie Hother på sin Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at citere fra.

TV-værten meddelte på sin blog tilbage i marts måned, at hun havde mistet sit og kærestens ufødte barn.

Hver krone doneres

Cecilie Hother har gennem sin sorg hentet stor hjælp hos Landsforeningen Spædbarnsdød. Og nu vil hun gerne give lidt tilbage til foreningen.

- Jeg får en %-del af salget når i køber et af mine designs, og hver krone vil jeg donere til Landsforeningen Spædbarnsdød. Da de virkelig har hjulpet mig og virkelig kan hjælpe andre som er i samme situation som vi er.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Sender stor tak for støtten

Udover hjælp fra foreningen har støtten og alle hilsnerne, som værten har modtaget siden tragedien, varmet en hel del. Derfor sendte hun også gennem sin Instagram, en stor tak for alt opbakningen.

- Og endnu engang skal der bare fra bunden af mit hjerte lyde en kæmpe tak for alle jeres hilsner og rørende historier. Det betyder så meget for mig! TAK!!!!

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden