Søndag, 4. oktober 2015 — af Karina Didriksen

Sebastian om Toppen af poppen: Det har været spændende

Sebastian.
Sebastian.
Foto: Jeppe Michael Jensen
Sangeren Sebastian har nydt at være med TV 2’s musikprogram, hvor han søndag aften er i centrum og får fortolket sine sange af de andre kunstnere.

Sebastian er med sine 65 år alderspræsidenten i TV 2’s ”Toppen af poppen”, og søndag aften er det ham, som er i centrum i musikprogrammet.

Her skal Oh Land, Stine Bramsen, Lars Lilholt, Isam B, Shaka Loveless og Mattias Kolstrup fortolke den folkekære sangers hits.

- Jeg havde en fornemmelse af, at de alle kunne klare det. Men det er jo en stor arbejdsopgave og tager næsten lige så meget energi, som hvis man skulle lave et halvt album, fortæller Sebastian til BILLED-BLADET.

Sebastian er glad for musik på TV

Sebastian med det borgerlige navn Knud Torben Grabow Christensen har nydt at være med i musikprogrammet.  

- Det er uhyre sjældent, at man får en mulighed for at lave noget på TV, der kun drejer sig om musikken og de musikere, der har lavet den. Det med at bruge sin erfaring til at gå ind i andre musikeres værker, synes jeg, har været meget spændende, forklarer han.

”Toppen af poppen” med Sebastian i centrum kan ses søndag aften kl. 20.00 på TV 2.

Han er den sidste i rækken, som får fortolket sine sange, men næste søndag vises en specialudgave af det populære program, hvor man kan møde alle syv kunstnere igen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden