13. okt. 2013
Af Jan Bergman

Seerne ”Fich” nok af Charlotte – ude af Vild med dans

Marc Christensen og Charlotte Fich fik deres sidste dans sammen i "Vild med dans".
Marc Christensen og Charlotte Fich fik deres sidste dans sammen i "Vild med dans".
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Så har endnu et par forladt "Vild med dans" - og Allan Simonsen - ja, han tager en runde mere i underholdningsshowet.

På grund af fredagens landskamp i Parken, blev "Vild med dans" flyttet til lørdag aften.

Efter det store jubilæumsshow i Odense sidste fredag, var det otte par af Danmarks modigste dansere, der atter dansede i vante "Vild med dans"-rammer i Jenagade på Amager.

Aftenen bød på dans i de to kategorier slowfox og rumba - to svære danse, som Jens Werner og Britt Bendixen valgte at give et optrin i, inden parrene selv skulle prøve kræfter på dansegulvet.

Par 1: Charlotte Fich & Marc Christensen – rumba:

Første par på gulvet var Fich og Marc i en rumba, der gav Charlotte nogle udfordringer. En svær dans, udtalte Charlotte til dommerne og indrømmede, at hun lavede nogle fejl undervejs. Trods fejl roste dommerne parret og med ordene "I er et dejligt par", kunne Charlotte og Marc forlade gulvet.

Dommerne kvitterede med 20 point

Par 2: Allan Simonsen & Sofie Kruuse – slowfox:

Før parret gik på dansegulvet, kom Anne Laxholm med en illustrativ forklaring på slowfox med et par medbragte damesko.

Efter Allans dans, rejste Jens Werner sig fra dommerbordet, og mens han gik over til Allan, proklamerede han, at han var på nye lykkepiller og slet ikke kunne være negativ. Herefter gav han Allan instrukser i, hvordan han kan forbedre sig.

Også Nikolaj Hübbe og Britt Bendixen fik et ord med om Allans danse-evner, eller mangel på samme, og Britt kvitterede med ordene "du er dejlig og charmerende".

Dommerne kvitterede med 8 point.

Par 3: Mads Laudrup & Claudia Rex – rumba:

Claudia og Mads gik på gulvet til tonerne fra Burhan G.’s skønsang, og parret, begge klædt i hvidt, dansede så publikum klappede fornøjet med.

Anne Laxholm roste Mads' hofter, men var dog ikke helt imponeret over fodarbejdet. Alligevel syntes hun det var en fin performance.

Jens Werner var dog meget imponeret og var fuld af rosende ord til Mads og hans evne til at danse rumba. Parret fik deres højeste karakter i denne sæson.

Dommerne kvitterede med 26 point.

Par 4: Thomas Ernst & Malene Østergaard – slowfox:

Olly Murs leverede musikken til parrets slowfox og det virkede til, at Thomas Ernst befandt sig godt på gulvet til tonerne fra den kendte sanger.

Britt mente parret startede ude af ”beat”, men kom sig dog i den sidste halvdel af dansen. Britt kommenterede også på Thomas’ ben, som hun mente var "krøllede" - at han bøjede dem for meget. - Parret fik samme karakter som sidst og det var tydeligt, at Thomas havde håbet på mere.

Dommerne kvitterede med 16 point.

Par 5: Uffe Holm & Karina Frimodt – rumba:

The Antonelli Orchestra lod tonerne fra James Bond-temaet Skyfall flyde, mens Uffe og Karina sikkert dansede rundt i det dæmpede ”Vild med dans”-studie.

Jens Werner udtalte efter dansen: Du er troværdig når du går på gulvet. Dit fodarbejde bliver bedre og bedre - det er din bedste dans indtil videre, sluttede Werner.

Britt Bendixen var også glad for Uffes takter og dertil kunne Uffe afsløre, at han havde taget sig ekstra sammen, blot for at tilfredsstille fru Bendixen, hvilket selvfølgelig henrykte hende. Sidst fik parret 20 point.

Dommerne kvitterede med 26 point.

Par 6: Mathilde Norholt & Thomas Evers Poulsen – rumba:

Rasmus Nøhr sang til Mathilde og Thomas' rumba, og Mathilde så skøn ud i sin lyserøde plisserede kjole der flagrede elegant, mens Thomas sikkert førte hende rundt på dansegulvet.

Nikolaj Hübbe bemærkede også den lyserøde kjole, og komplementerede Mathilde for sine smukke bevægelser. Anne Laxholm konstaterede, at Mathilde viste sin kvindelige side i aftenens dans. Parret fik et point mere end sidste gang.

Dommerne kvitterede med 26 point.

Par 7: Mie Skov & Mads Vad – slowfox:

Parret entrerede gulvet smilende og legende, og faldt herefter ind i slowfox-rytmen.

Vauw sagde Britt Bendixen - super elegant, det er fantastisk, udbrød hun.

Nikolaj Hübbe var også imponeret over bordtennisspilleren og sagde: I er det mest samdansede par her i aften. Dommerne viste da også deres begejstring da der skulle gives point.

Dommerne kvitterede med 30 point

Par 8: Mette Blomsterberg & Michael Olesen - rumba

Som sidste par på dansegulvet var der bestemt ikke meget konditor over Mette Blomsterberg, der flot lod sig føre rundt på gulvet af Michael i sin rosa farvede dansekjole.

Der er en dejlig varme i dig og fin brug af fødderne, og armene er også på vej - fin rumba, udtalte Anne Laxholm. Jens Werner gav en meget poetisk beskrivelse af Blomsterbergs udvikling - og den endte, måske nok så naturligt, med en beskrivelse af en blomst der springer ud. Parret rykkede sig pointmæssigt flot – sidst fik de 19.

Dommerne kvitterede med 28 point

Otte par stod i den såkaldte "dødsbanan", da resultatet af dommerpoint og sms-stemmer var talt op. Par efter par fik at vide, at de var gået videre. Tilbage stod Charlotte Fich & Marc og Thomas Ernst & Malene Østergaard, der skulle i den traditionelle omdans.

Efter aftenens omdans, hvor det var seerne alene med deres sms-stemmer der afgjorde hvem der skulle videre i showet, stod det klart, at Charlotte Fich & Marc Christensen ikke skal danse med længere.

Læs mere om: