Torsdag, 4. august 2016 — af Helle Skram de Fries

Sidste navn i Vild med dans afsløret – se hvem

Gorm Wisweh.
Gorm Wisweh.
Foto: Birger Storm
Med afsløringen af pizzakongen Gorm Wisweh er listen af ”Vild med dans”-deltagere på kendisfronten fuldendt.

Han er kendt som pizzakongen, men nu vil kokken Gorm Wisweh, der er kendt fra køkkenet i Go’ Morgen Danmark, forsøge om, han også kan blive konge af dansegulvet.

LÆS MERE: Thomas Buttenschøn har taget seks kilo på før "Vild med dans"

- Hvis der er musik, der passer mig nogenlunde, er jeg også ham, der straks svinger hofterne. Jeg er ikke så bekymret for, hvordan jeg ser ud, når jeg danser, for jeg elsker bare at bevæge mig. Jeg har alt for meget krudt i røven til at sidde stille, siger Gorm Wisweh til TV 2 med et grin.

Familien hepper

Gorm Wisweh er kæreste med Charlotte, og parret har to børn: en på tre og en på halvandet år. Hele familien kommer trofast til at heppe på ham hver fredag, har de allerede forsikret ham om. 

-Dem jeg arbejder tæt sammen med, føler jeg et kæmpe ansvar overfor. Det tror jeg også, jeg kommer til over for min partner. Derfor vil jeg blive ked af det, hvis jeg skuffer hende. Det kan sagtens være, jeg ryger ud efter et par gange, men i så fald håber jeg, at jeg har gjort alt, hvad jeg overhovedet kunne, så både min partner og jeg er tilfreds med min præstation, siger han.

LÆS MERE: Mads Vad friede-se den flotte ring til kæresten

De er med i Vild med dans

Udover Gorm Wisweh er følgende kendisser med i ”Vild med dans” 2016:

Sanger Julie Berthelsen, sanger Thomas Buttenschøn, skuespiller Laura Bach, TV-vært Lene Beier, filminstruktør Søren Fauli, fægter Patrick Jørgensen, sanger Kirsten Siggaard, bokser Sarah Mahfoud, skuespiller Mille Dinesen, skuespiller Mathias Käki Jørgensen og designer Nicholas Nybro.

Her er hele holdet til "Vild med dans" 2016:

GALLERI: Alle nydanserne i Vild med dans 2016

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden