6. mar. 2019
Af Christinna Braun

Sif og Mathias fra Nybyggerne: Vi kæmper for at få børn

Sif og Mathias i rødt hus.
Sif og Mathias i rødt hus.
Foto: Josephine Svane / TV 2
Parrene fra ”Nybyggerne” kæmpede for at lave skur og forhave til deres drømmebolig i Randers. Hos Sif og Mathias i det røde hus ligger en anden kamp dem meget på sinde. Kampen for at få børn.

Sif, 32, og Mathias, 32, dyster lige nu mod to andre par i boligkonkurrencen ”Nybyggerne”, hvor de hver især skal bygge deres drømmehus.

I Sif og Mathias’ drømmehus skal der være plads til børn, men vejen mod børnefamilien har indtil nu ikke været let.

- Vi har prøvet i lang tid, men jeg har faktisk aborteret fire gange, og det har været rigtig hårdt. Der er på en eller anden måde et tabu omkring det, og det vil vi simpelthen så gerne bryde, fortæller Sif ærligt til BILLED-BLADET.

Den største drøm er at få børn

Det var faktisk først, da det skete for dem selv, det gik op for parret, hvor mange der har stået i samme situation. For man kan føle sig enormt alene, fortæller Sif.

- Vi vil gerne slå et slag for, at det desværre også er normalt. Det er virkelig noget, jeg har haft lyst til at hjælpe andre med, for jeg har selv ønsket at have én, jeg kunne spejle mig i. Det har altid været den største drøm at skulle have masser af børn. Det har været en lang rejse, men vi tror stadig på det, siger Sif med et stort smil.

Læs mere om: