Fredag, 2. november 2018 — af Niels Burgos

Signe Lindkvist ude af Vild med dans: Lucy Love fortjente at gå videre

Signe Lindkvist, Lucy Love, Michael Olesen
Signe Lindkvist, Lucy Love, Michael Olesen
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Det blev en flot afslutning for TV-værten Signe Lindkvist i årets Vild med dans.

- Nu tør jeg godt sige det: Jeg heppede faktisk på Lucy Love, sagde en smilende Signe Lindkvist, da det stod klart, at hun og hendes dansepartner, Thomas Evers Poulsen, måtte forlade "Vild med dans" i årets niende program.

Jeg er så stolt

- Jeg er så stolt over, at seerne stemte på en pige med perler i håret i stedet for en som mig, de har set i fjernsynet hele deres liv, lød Signes flotte afskedshilsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lucy Love har dermed for alvor taget både seerne og dommerne med storm. Og hun var tydeligt berørt over at gå videre fra aftenens omdans.

- Du er bare blevet bedre og bedre og bedre, sagde Nikolaj Hübbe efter Lucy og Michael Olesens vals - og han roste Lucy for hendes friskhed og naturlighed.

Dermed er hun sammen med Molly Egelind, Esben Dalgaard og Simon Stenspil videre til program nummer 10.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Især Molly Egelind fik med sin fantastiske vals de flotte ord frem ved dommerbordet. - Du er blevet som en professionel danser, lød en af kommentarerne - og Molly scorede sammen med Mads meget tæt på maximum-karakterer med fire fornemme 9-taller.

Program nummer 9 blev i øvrigt også musikalsk en festaften. Kim Larsens søn, Hjalmer, sang 80ër-hittet "Dig og mig" - og The Antonelli Orchestra kunne fejre, at aftenen var gang nummer 160, de spiller i "Vild med dans".

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden