18. dec. 2012
Af af Jan Bergman

Signe Lindkvist vært på nyt TV-program

Signe Lindkvist
Signe Lindkvist
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
”Hele pakken” hedder det nye datingprogram, hvor hemmeligheder og vaner skal afsløres.

Skelletterne i skabet skal luftes i TV 2's nye datingprogram "Hele Pakken", som får premiere sidst i januar.

Konceptet er hentet fra det amerikanske show "The Baggage", hvor tre håbefulde bejlere afslører sjove vaner, hemmeligheder og mærkelige fordomme, så den udkårne til sidst kan vælge sin date, skriver tvtid.dk.

Det nye program har Signe Lindkvist i spidsen, og hun ser programmet som mere end et klassisk datingprogram.

- Groft sagt så er det et datingprogram, der handler om, om man kan lære at elske på trods. Men hvis du spørger mig, så er det mere et dilemmaprogram, hvor man tør blotte de knap så positive sider, man har, og som vi alle sammen elsker at svælge os i - men det bliver gjort på en god og ordentlig måde, udtaler hun til tvtid.

Programmet, der sigter mod at føre to mennesker sammen og ende med en date, giver også mulighed for at hylde menneskers forskelligheder, fortæller Signe Lindkvist.

- Jeg er jo et menneske, som synes, det er federe at være "Pippi" end "Tommy" og "Annika", fordi der er ikke noget dårligt ved at være anderledes eller speciel, siger hun og fortsætter.

- Men vi lever i en verden i dag, hvor det bedste er at være perfekt. Det her program viser, at man godt kan være et dejligt menneske, selvom man er lidt anderledes, afslutter hun ifølge tvtid.dk.

"Hele Pakken" får premiere onsdag den 30. januar 2013 på TV 2.

Læs mere om: