Lørdag, 20. oktober 2018 — af Helle Skram de Fries

Signe og Thomas efter omdans: Svært at være først på gulvet

Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen
Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen
Foto: Birger Storm
Cirkus- og danseprinsessen Signe Lindkvist og dansepartneren Thomas Evers Poulsen var ovenud lykkelige over at gå videre i "Vild med dans".

Det var deres første omdans, og Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsenvar jublende lykkelig over, at de overlevede og dermed er videre til fredag den 26. oktober, hvor ”Vild med dans knækker cancer”.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Med aftenens tredje dårligste dommerkarakterer, var jeg godt klar over, at vi lå i bunken til at ryge i omdans, fortalte Thomas Evers Poulsen efter syvende program i ”Vild med dans”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Svær rumba

- Og på forhånd vidste jeg også godt, at det er svært at være første par på gulvet – og så i en rumba, der ikke er sådan festlig og gang i den. Men jeg synes, Signe gjorde det rigtig godt, forklarede Thomas Evers.

Danserejsen fortsætter

Både han og Signe Lindkvist var lykkelige for at kunne fortsætte deres danserejse efter at havde vundet omdansen mod Laila Friis-Salling og Morten Kjeldgaard.

Og da der ikke bliver stemt et par hjem fredag den 26. oktober, hvor det store Knæk Cancer-show danses på Det Kongelige Teater, er parret sikret i hvert fald to omgange mere i ”Vild med dans” 2018.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden