18. apr. 2020
Af Helle Skram de Fries

Silas Holst afslører nyt spændende projekt

Silas Holst.
Silas Holst.
Foto: Thomas Laursen
Endelig kan Vild med dans – og musicalstjernen Silas Holst afsløre, at han åbner en online danseskole.
På de sociale medier har musicalstjernen Silas Holst fortalt, at han havde et nyt spændende projekt i støbeskeen.
Nu har han afsløret, at det er en online danseskole med navnet dansedamerne.dk

God energi og glæde

”Endelig kan jeg dele mine store nyheder med jer. Jeg tog i januar måned rundt i landet og underviste i lette dansetrin for kvinder og mænd. Noget jeg elsker, fordi det skaber så god energi og glæde hos alle uanset alder, køn og BMI-tal.

Lige siden da har jeg gået og arbejdet på at åbne en danseskole online.” skriver Silas Holst på Instagram, som BILLED-BLADET har tilladelse til at citere fra.

Sjovt og let

Dansedamerne er et koncept Silas Holst underviser i en gang om måneden i sit dansestudie i København. Det er en sjov og let koreografi, hvor alle kan være med. Og nu hvor det går online, gælder det også dem, der bor langt fra København, og dem, der måske ikke er trygge ved at danse sammen med andre. ”Dans skal ikke altid være flot, men det skal altid være sjovt, så det giver energi, mener Silas Holst.

Skønne damer

Konceptet er enkelt. Man betaler på MobilePay, sender sin e-mail og modtager en kode. Så får man 30 dages adgang til fire videoer, hvor Silas sammen med to skønne damer demonstrerer dansetrin og koreografi i et roligt tempo, så alle kan følge med – uanset danseniveau.

Dans når det passer

”Og så kan du se det lige, når det passer dig. Og det bliver liggende på siden. Så du kan danse det alle månedens dage hvis du vil.” Silas Holst blev for alvor kendt gennem "Vild med dans", som han har vundet hele tre gange. I 2011 sammen med skiløber Sophie Fjellvang-Sølling, i 2014 sammen med Sara Maria Franch-Mærkedahl og senest i 2019 sammen med skuespiller Jakob Fauerby.
https://imgix.billedbladet.dk/20191108_hjp3443_2.jpg

Læs mere om: