Silas Holst: Bare baby kommer i aften efter Vild med dans

Johannes Nymark og Silas Holst.

Johannes Nymark og Silas Holst.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Louise Sjødahl Mahnkopf, som Silas Holst og Johannes Nymark venter barn med, kan føde når som helst. Hun er begyndt at få veer, fortæller Silas.

- Louise er begyndt at få veer, så jeg håber på, at vandet går i aften efter ”Vild med dans”. Det ville være skønt at køre på hospitalet efter at have danset. Så behøvede jeg ikke mere at stresse over det, fortæller Silas Holst til BILLED-BLADET.

- Veerne er bare ikke regelmæssige endnu, men det skulle de gerne blive efter klokken 22.30! Hvis dagen går godt, og Louise har det okay, kommer hun med i aften. Og det skal hun meget gerne hver fredag, ellers går det ikke. Den lille kan jo komme med i barnevognen, og Louise kan sidde ude bagved med hende. Om amningen foregår hjemme eller i studiet er lige meget, siger Silas.

Babyudstyret er i klart, og tasken med tøj er pakket – både til mor og datter til fødslen på Rigshospitalet. Også vuggen, som Silas lå i som baby, er shinet op.

- Den er blevet klargjort og høvlet til. Min bror Nilas og mine nevøer har også ligget i den, så det er ret sjovt, siger Silas. Da BILLED-BLADET taler med ham, er han ved at pudse de sidste trin af i træningslokalet til aftenens fællesdans med partneren Sara Maria Franch-Mærkedahl. 

- Vi øver, men det er dejligt at vide, at vi ikke kan ryge ud i aften. Sara Maria er blevet meget dygtig. Vi har det godt sammen og er som yin og yang. Hun er struktureret, og jeg er ikke så pædagogisk. Når jeg har vist dansen én gang, synes jeg, at vi bare skal danse, mens hun gerne vil forstå trinene. Så jeg bliver mere og mere som Mads Vad og laver detaljer. Det er sjovt at prøve og meget anderledes end tidligere.

Silas glæder sig også over, at det går så fint med dansen, når det glæder ægtemanden Johannes Nymark.

- Men det er aldrig til at vide, hvad der sker fremover i ”Vild med dans”, fordi det er seerne, der bestemmer, fortæller Silas, som blev ”Vild med dans”-topscorer i sidste uge.

- Og jo, jeg har udnyttet håneretten hele ugen!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden