Lørdag, 31. oktober 2020 — af af

Silas Holst: Derfor blev jeg frustreret på dommerne

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Silas Holst og Nukäka Coster-Waldau satte efter "Vild med dans" ord på, hvorfor de synes at det var ærgerligt, at dommernes kommentarer handlede mest om deres look .

Der var for lidt fokus på dansen og for meget fokus på, at Silas Holst dansede i høje hæle, da han og Nukâka Coster-Waldau fik kommentarer fra dommerene.

Det fortalte Silas Holst da fredagens Halloween-udgave af "Vild med dans" var forbi.

- Folk må synes præcis det de vil. Det jeg bare blev lidt eftertænksom over i aften, det var, at jeg synes at konkurrencen for de fem, der sidder bag dommerpulten, går ud på at vurdere Nukâkas udvikling og Nukâkas teknik og Nukâkas fodarbejde. Og der synes jeg bare, at der gik lang tid med at tale om, at jeg havde høje hæle på, fortalte han og uddyber:

- Jeg synes desværre bare det fyldte mere end de sagde til Nukâka, og det blev jeg lidt ked af det over, fordi du har virkelig knoklet. Så det frustrerede mig lidt.

Man må gerne være som man er

Nukâka og Silas satte også ord på det vigtige budskab, som de gerne vil ud med, når de danser.

Nemlig at alle har lov til at være den man er. Derfor gjorde det ekstra ondt, at dommerens kommentarer handlede mere om, om det var mærkværdigt, at Silas dansede i høje hæle.

- Hvis man skal være helt ærlig, så synes jeg også at det var øv, at der blev snakket så meget om, om det var mærkvædigt, siger han og fortsætter:

- Det synes jeg er et ærgerlig signal at sende.

Og Nukâka uddyber - Man kan bare blive ked af det på andres vegne, hvis nogen føler sig forkerte, på grund af noget nogen siger på tv.

Dommernes fokus og kommentarer er dog heldigvis ikke det eneste Nukâka og Silas tager med efter deres optræden.

Silas fortæller, at han i pausen fik en mail fra en fyr, der gik i høje hæle i skjul, men som nu vil tage dem på og gå en tur på gaden.

- Det bliver jeg stolt af, siger Silas og Nukâka afslutter stærkt:

- Hvis bare en føler sig set og hørt, så har gjort hvad vi skulle.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden