Fredag, 6. november 2020 - af Karina Didriksen

Silas Holst efter corona-chok: Sådan har jeg det lige nu

Silas Holst.
Silas Holst.
Foto: Hanne Juul
Danseren Silas Holst er utroligt ked af, at han og Nukaka ikke kan deltage i ”Vild med dans” i aften, fordi han er i corona-isolation.

Silas Holst havde glædet sig til at stå på dansegulvet fredag aften i ”Vild med dans”, men han er lige nu i isolation, fordi han har været tæt på en corona-smittet person i forbindelse med musicalen "Dirty Dancing" i Aarhus.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Verden er voldsom og uforudsigelig pt. Og selv om jeg har taget alle forholdsregler, er jeg nu alligevel endt i en situation, hvor jeg har været tæt på en covid-smittet på min arbejdsplads, siger Silas Holst til TV 2 og fortsætter:

- Jeg har ingen symptomer og føler mig ikke sløj. Men selvfølgelig tager jeg det alvorligt og isolerer mig, som sundhedsmyndighederne foreskriver, for ikke at være en smitterisiko for andre.

Glæder sig til at kramme sine børn

37-årige Silas Holst håber snart, at han kan genoptage dansetræningen med partneren Nukâka Coster-Waldau, og så glæder han sig usigeligt meget til at se sin søn og datter igen.

- Mine tests har indtil nu alle været negative, og jeg glæder mig til testen lørdag, der forhåbentlig også viser sig at være negativ, så jeg kan se mine børn igen, og så træningen med Nukâka kan fortsætte.

- Det er næsten ubærligt ikke at kunne vise jer den paso, vi har knoklet på en hel uge, og som vi begge elsker at danse. Den havde fortjent at få lov at se dagens lys, fortæller danseren til TV 2 og tilføjer:

- Men jeg er til gengæld meget lettet og taknemmelig over, at vi stadig kan fortsætte i VMD med alle vores skønne kollegaer fra næste uge - alle sunde og raske. Glæder mig til at starte træning igen mandag forhåbentlig, og mest af alt til at måtte se og kramme mine børn igen. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden