Silas Holst får hadefulde kommentarer: Jeg bliver slået ud hver gang

Silas Holst og Nukâka Coster-Waldau.

Silas Holst og Nukâka Coster-Waldau.

Foto: Hanne Juul
Silas Holst åbner op om, hvor ramt han bliver af de negative kommentarer på de sociale medier. Hans Vild med dans-partner Nukâka Coster-Waldau støtter op om ham.

Det er en trist og berørt Silas Holst, der deler sin følelser i et nyt opslag på sin Instagram-profil.

Her viser han flere eksempler på de negative og meget personlige kommentarer om hans person, han har fået efter fredagens afsnit af Vild med dans.

Støtte fra Nukâka

"Åhhh glæden ved at lave “Vild med dans”... gid man dog ville tale ordentligt om andre... man bliver sgu så slået ud hver gang og tænker lidt om man ikke bare skal finde på noget andet at lave .. god lørdag allesammen," skriver Silas Holst hudløst ærligt på sin Instagram-profil.

Også hans dansepartner Nukâka Coster-Waldau er ked af tonen på de sociale medier og støttede op om Silas udmelding om de sociale medier med et Instagram-opslag kun få timer, efter at Silas delte sit opslag.  

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Om søndagen delte Silas Holst endnu et opslag om det svære emne. 

"Dag to... synes sgu det er en lidt hård weekend. Igår skrev jeg et opslag om at jeg synes tonen var for hård og det er lidt svært at være i. Det afstedkom så dette bl.a. Det er ikke for at få medlidenhed jeg skriver dette opslag (bare inden jeg får at vide jeg skal tage en tudekiks) - det er mest for at bede folk om at tale ordentligt. Det er helt okay man ikke kan lide mig, men man kan godt sige det på en ordentlig måde. Jeg har svært ved at forestille mig at folk ville sige den slags til mig face to face og hvis man ikke ville gøre det, så skal man heller ikke skrive det. Det dræner ens energi. Forestil dig at du gik en tur ned ad Strøget og på vejen ville der være 300 fremmede mennesker (det antal svinske beskeder jeg vågnede til imorges) der ud af det blå fortalte dig at du var grim, tyk, tynd, ulækker, et bøssesvin osv. Så tænker jeg at du også ville være træt og trist når du nåede Kgs Nytorv. Sådan føles det at vågne hver dag for tiden. Husk det er et underholdningsprogram og at vi alle knokler så meget vi overhoved kan, i forsøget på at lave fredag aften til en sjov aften. Intet andet... god søndag allesammen," skriver Silas Holst i sit seneste opslag. 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden