13. nov. 2021
Af Karina Didriksen

Silas Holst færdig i Vild med dans: Derfor stopper jeg

Silas Holst.
Silas Holst.
Foto: Dan Mariegaard
Danseren Silas Holst har besluttet, at denne sæson af ”Vild med dans” med Lise Rønne bliver den sidste, han deltager i.

Silas Holst har fået sin drømmepartner i Lise Rønne i dette års ”Vild med dans”, og hun bliver nu den sidste dansepartner, som han kommer til at få.

Den 38-årige professionelle danser har nemlig taget en stor beslutning. Han stopper i ”Vild med dans” efter denne sæson, og danseeventyret er derfor endegyldigt slut.

- Ja, det er det. Det er min sidste sæson, og det er der mange grunde til, sagde Silas Holst til BILLED-BLADET efter program 10.

https://imgix.billedbladet.dk/20211112_vmd_prg_10_686_1.jpg
Foto: Hanne Juul

Skal nye kræfter til

Silas Holst satte ord på, hvorfor han har valgt at sige farvel til ”Vild med dans”, som han fik sin debut i tilbage i 2008.

- Jeg synes, at man skal stoppe, imens legen er god. Der skal nye kræfter til og nye mennesker, der kan give nogle nye idéer til programmet, så det kan blive ved med at udvikle sig og blive vildere og vildere, lød det fra danseren, som tilføjede:

- Jeg skal også lave noget teater næste år og året efter, og så giver det lidt sig selv. Jeg bliver heller ikke yngre, og sidste år lavede jeg både teater og ”Vild med dans”, og det lovede jeg mig selv, at jeg aldrig ville gøre igen, for det er simpelthen for hårdt.

Læs mere om: