Fredag, 6. november 2020 - af Helle Skram de Fries

Silas Holst i isolation: Det sværeste er at undvære mine børn

Silas Holst.
Silas Holst.
Foto: Hanne Juul
”Vild med dans”-stjernen Silas Holst har isoleret sig i kærestens lejlighed og savner sine børn.
På grund af en corona-smittet i ”Dirty Dancing – The Musical”, hvor Silas Holst spiller danselæreren Johnny Castle, er han nu i isolation.  
Foto: Martin Høien
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  - Det er virkelig, virkelig kedeligt. Det stresser mig helt vildt ikke at lave noget, fortæller Silas Holst til BILLED-BLADET.  

Helt alene

Han er isoleret i kærestens Nicolai Schwartzs lejlighed.   - Nicolai er så taget hjem til sine forældre, så jeg er her helt alene. Og det er seriøst kedeligt.  
Foto: Jesper Sunesen
 
  Silas Holst understreger, at han naturligvis er glad for, at alle corona-regler bliver overholdt.   - Det er rigtig godt. Jeg får svar på min seneste test lørdag klokken 16. Jeg er ret sikker på, den er negativ. Jeg har i hvert tilfælde ingen symptomer. 

 

Skulle danse paso doble

Fredag 6. november skulle han og danseapartneren, Nukâka Coster-Waldau, have været på gulvet i ”Vild med dans” i en paso doble.

- Det er så ærgerligt, vi ikke kommer til at vise den paso. Der er både luftguitar og duet, afslører Silas Holst.   Det værste for ”Vild med dans”-stjernen er dog, at han ikke kan se sine to børn, Maggie My på seks og Bob Jones på tre, som han har sammen med skuespiller Johannes Nymark og veninden Louise Mahnkopf.  
 

Dagens højdepunkt

- Dagens højdepunkt er, når jeg facetimer med dem. Sidst spurgte Maggie ”Hvorfor kommer du ikke bare hjem far”. Jeg måtte forklare, at det er fordi, jeg lige skal have at vide, om jeg er syg. ”Så kan jeg jo bare komme hen til dig”, mente hun og blev lidt trist over, det heller ikke kan lade sig gøre.  

Savner børnene meget

- Det værste ved den her situation er, at jeg skal undvære mine børn. Jeg savner dem begge to rigtig meget og håber håber, at testen er negativ. Så jeg kan se mine børn og komme i gang med dansetræningen. med Nukâka.  
 
Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden