Torsdag, 28. november 2019 - af Helle Skram de Fries

Silas Holst inden finalen: Alle trin er på plads

Silas Holst.

Silas Holst.

Foto: Hanne Juul
Humøret er højt hos Vild med dans-stjernen Silas Holst, der føler sig godt rustet til finalen sammen med dansepartneren Jakob Fauerby.
Oven i glæden ved at være kommet i finalen og skulle danse i Forum Horsens er Silas Holst lettet over, at han nu har alle trinnene klar til finalen.
  På sin Facebook-side har Silas Holst skrevet følgende, som BILLED-BLADET har tilladelse til at bringe. ”Humøret højt for nu er ALLE trin til på fredag lavet. Paso med vidunderlige mænd er klar, og freestyle er på plads. Nu skal de terpes igennem! Men nu kan mit hoved slappe af. Du er for vild Fauerby. Jeg var imponeret over dig, inden vi startede finaleugen, men du tager det til nye højder denne uge.” 
Foto: Hanne Juul
 
  Sammen med dansepartneren, skuespiller Jakob Fauerby, skal Silas Holst danse en pasodoble, hvor finaleparret får hjælp af andre professionelle dansere fra ”Vild med dans”-familien.
  Desuden skal de danse en freestyle, før det bliver afgjort, om de er vindere af ”Vild med dans” 2019 eller om sejren går til Christopher Læssø og Karina Frimodt eller til Coco O. og Morten Kjeldgaard.  

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden