22. jul. 2020
Af Helle Skram de Fries

Silas Holst jubler: Se hvor han er på ferie med sine børn

Silas Holst.
Silas Holst.
Foto: Hanne Juul
Musicalstjernens to børn er lykkelige for at være på tur i Disneyland.
Da verden og Disneyland lukkede ned, måtte musical- og "Vild med dans"-stjernen, Silas Holst,skuffe sine to børn, Maggie My og Bob Jones.
De havde nemlig glædet sig til en tur i Disneyland.

Skuffelsen ikke til at bære

”Skuffelsen i deres ansigter var næsten ikke til at bære”, skrev Silas Holst dengang om de to børn, som han har sammen med eksmanden Johannes Nymark og veninden Louise Mahnkopf. Silas Holst glædede sig dog over at have hørt, at Disneyland Paris ville åbne igen 15. juli.

Endelig i drømmeland

Og nu er Silas Holst endelig, sammen med Maggie My, der fylder seks år til september, og Bob Jones på tre, i "drømmelandet" - Disneyland Paris. ”Er den stolte far til Elsa fra Frost 2 (meget vigtigt!) og om 15 minutter også til den mindste Hulk i verden!”, skriver Silas Holst til dette instagram-foto, som BILLED-BLADET har tilladelse at bringe.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_-_maggie_my_0.jpg
Herover er det datteren Maggie My, der lever sig ind i Disney-figuren Elsa.

Kæresten med

Med på turen er blandt andre også Silas Holsts kæreste, Nicolai Schwartz. ”Fantastiske Disneyland! Jeg elsker det! Der er nærmest ingen mennesker, da man skal bestille billetter i forvejen.

Lykkelige børn

Dermed ingen kø, ingen sure mennesker! Kun LYKKELIGE børn (OG voksne!!). Der er blevet taget alle forholdsregler fra Disneys side”, skriver Silas Holst til billedet herunder, hvor han og kæresten er iført mundbind.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_-_silas_og_nicolai.jpg
Foto: Privat

Læs mere om: