Silas Holst skal dyste i helt nyt danseprogram på tv

Silas Holst.

Silas Holst.

Foto: Hanne Juul
Til foråret kommer der endnu mere dans på TV 2, når ”Den Vildeste danser” får premiere med Silas Holst, Mille Gori og Sonny Fredie-Pedersen i spidsen.
Den 16. sæson af ”Vild med dans” begynder fredag 13. september, men allerede nu afslører TV 2, at der i foråret 2020 kommer et helt nyt danseprogram.
 
 
”Den vildeste danser” er titlen på programmet, der er et engelsk format, ”The Greatest Danser”, der blev sendt første gang på BBC i foråret 2019. 
 
TV 2 oplyser i pressemeddelelsen, at produktionsprogrammet BLU lige nu leder efter Danmarks største dansetalenter, der skal guides af tre de holdkaptajner, så Silas Holst skal dyste mod Sonny Fredie-Pedersen og Mille Gori.
 
Foto: TV 2
 

Et friskt hold

Alle kan stille op – unge, gamle, amatører, professionelle, som solo eller som gruppe. 
 
De, der går videre fra auditions til liveshows, får mulighed for at arbejde sammen med en af de tre dygtige holdkaptajner.
 
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 
- Det er et friskt og fagligt hold af kaptajner, og jeg glæder mig til at se dem kaste sig ud i opgaven, lyder det fra TV 2’s underholdningsredaktør, Thomas Richardt Strøbech.
 

Sonny Freddie Pedersen

Sonny Fredie-Pedersen er indehaver af to danseskoler; en i København og en i Los Angeles, hvor han bor til daglig.

Han har medvirket i musicals som ”Grease”, ”Westside Story” og ”High School Musical” og arbejdet på amerikanske tv-shows som ”Dancing With The Stars” og ”America's Got Talent”. Sonny er tidligere konkurrencedanser i standard og latin og har vundet intet mindre end 16 danmarksmesterskaber.

Mille Gori

Mille Gori, der blandt de yngste er kendt som tv-figuren Motor Mille, har blandt andet danset på balletakademiet i Stockholm og er uddannet danser fra Statens Scenekunstskole.
 
Hun har medvirket i flere musicals, spillet Wendy i ”Peter Pan” og er lige nu aktuel som akrobat i Fredericia Teaters opsætning af ”Tarzan”.
 
 I 2020 medvirker Mille Gori i ”Vild med dans - The Musical” på Østerbro Teater sammen med blandt andre Morten Kjeldgaard, Michael Olesen og Asta Bjørk.

Silas Holst

Silas Holst har vundet otte danske mesterskaber inden for standard og latin, medvirket i ”Vild med dans” seks gange og vundet de to gange.
 
Han har medvirket i et hav af musicals – blandt andre ”Grease”, "Saturday Night Fever”, ”Dirty Dancing”, ”Anything Goes”, ”The Book of Mormon”, ”Flashdance” og fra 13. september er han – igen – på gulvet i ”Vild med dans”. 
 
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden