Onsdag, 24. august 2016 — af Lene Skaarup

Silas Holst skal følge sine favoritter i Vild med dans

Silas Holst
Silas Holst
Foto: Krestine Havemann
Den 9. september bliver Danmark igen ramt af dansefeber, når ”Vild med dans” går i gang, og selvom den populære musicalstjerne Silas Holst ikke er med i år, så glæder han sig til at følge med i programmet. Og han har også sine favoritter.

- Jeg hepper meget på Karina Frimodt og Søren Fauli. Hun har vist mig nogle optagelser, og det ser ret lovende ud, synes jeg. Morten Kjeldgaard og bokseren Sarah Mahfoud er også fede. Og så hepper jeg også altid på Mads Vad. De tre dansere stemmer jeg altid på, fortalte en glad Silas Holst, da BILLED-BLADET mødte ham til afslutningsfesten på ”Dirty Dancing”

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Venner for livet

Silas Holst blev for alvor kendt i TV 2’s program ”Vild med dans”, hvor han var med for første gang i 2008. Lige siden har den charmerende danser nydt at være en del af showet, hvor han har udviklet mange tætte venskaber gennem årerne.

LÆS MERE: Par i Vild med dans: Thomas Evers er vild med Kirsten Siggaard

De tætte relationer har han fået lov til at arbejde sammen med gennem musicalen ”Dirty Dancing”, så naturligvis har Silas Holst sine favoritter, når dansekonkurrencen endnu engang løber af stablen. Det er derfor ikke overraskende at medstjernerne Karina Frimodt og Morten Kjeldgaard er blandt favoritterne.

Silas Holst og Karina Frimodt
Silas Holst og Karina Frimodt
Foto: Jacob Ljørring

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden