Silas Holsts babylykke tæt på: Troede fødslen gik i gang i nat

Foto: Lars Laursen
Det er lige før Louise Mahnkopf skal føde det barn, hun skal have med Silas Holst og Johannes Nymark. Alligevel er hun tryg ved at møde op i ”Vild med dans”-studiet i aften for at se de to kommende fædre danse.

Både Silas Holst og hans mand, Johannes Nymark, skal på dansegulvet i aften, når der er premiere på den nye sæson af ”Vild med dans”.

Med i studiet er også deres veninde Louise Mahnkopf, selvom hun er tæt på at skulle føde den lille datter, de tre skal have sammen. Og selvom hun i nat var nervøs for, at fødslen var ved at gå i gang.

- Jeg er tryg nok ved at tage til ”vild med dans” i aften. Jeg har ingen veer (endnu) og har det fint så tænker det ikke sker lige i dag. Men håber dog det sker snart jeg havde dog nogen plukveer i nat, så der var jeg lidt nervøs for om jeg skulle føde, men de er væk igen, så alt er godt, fortæller Louise Mahnkopf til BILLED-BLADET.

Silas Holst skal i aften danse en vals med sin dansepartner Sarah Sara Maria Franch-Mærkedahl, og Johannes Nymark skal danse cha-cha-cha sammen med Claudia Rex.

Men selvom hun ikke umiddelbart tror, det sker i aften, så føler Louise Manhkopf sig sikker på, at begge kommende fædre vil være ved hendes side, hvis fødslen går i gang under ”Vild med dans”.

- Hvis jeg alligevel skulle gå i fødsel i aften, så er der nogle forskellige løsninger, der tager højde for de forskellige scenarier, der kan ske. Begge fædre kommer til at være med til fødslen, og det kommer ikke til at gå ud over ” Vild med dans”. Der er taget højde for det hele. Jeg skal føde på Rigshospitalet, så det er tæt på studiet.

Johannes Nymark og Louise Mahnkopf.
Privat

Johannes Nymark og Louise Mahnkopf.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden