Silas og Sara Maria i tårer efter finalesejr

Der var både tårer og jubel efter sejren.

Foto: Hanne Juul

Det betød alt for Silas Holst at vinde "Vild med dans", og det gjorde han i fornem stil sammen med dygtige Sara Maria Franch-Mærkedahl.

Lørdag, 29. november 2014 - af Helle Skram De Fries

Det var lettelse, stolthed og glæde, der fik vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst til at græde, da det stod klart, at de havde vundet "Vild med dans" 2014.

- Jeg er bare VILDT glad, det har været SÅ fedt, og jeg er super lykkelig for at vinde, jublede en rødøjet Sara Maria.

- Jeg er også sindssygt glad, og den her freestyle har jeg bare drømt om i flere år. Nu rykkede det til Horsens, og så var der mulighed for at gøre det, jublede Silas Holst, der også måtte fælde en del tårer.

Det dygtige finalepar skal give opvisning i City 2 i dag.

- Og vi har også nogle flere opvisninger sammen, og det er rart, at det ikke stopper helt brat nu. Og ja, det ville være skønt, hvis jeg også kan danse med Silas i fremtiden, lød det fra Sara Maria

De seneste uger har stået på næsten konstant træning for parret.

- Så det bliver også rart at komme hjem og se lidt mere til familien, smilede en glad og træt Sara Maria, der blandt andet havde sin mand Bo og datteren Kastanje med til Horsens.

Silas glædede sig også til kvalitetstid med sin mand Johannes Nymark og deres lille datter Maggi My.

- Men lige nu er jeg bare så jublende lykkelig over alt i vores show lykkedes - og så stolt over, at det lykkedes Sara Maria at overvinde sin højdeskræk. Hun er bare sej og fortjener bare så meget det vindertrofæ.