Simi Jan efter voldsom ulykke: Sådan har jeg det nu

Simi Jan.

Simi Jan.

Foto: Mikael Rieck
TV 2-korrespondenten Simi Jan var for nyligt involveret i en voldsom bilulykke i Afghanistan.

Simi Jan var trukket i festtøjet, da hun i december var blandt gæsterne til optagelserne af TV 2-showet ”De største øjeblikke”.

Her fortalte TV 2-korrespondenten, at hun for nyligt var kommet hjem fra Afghanistan, hvor hun var involveret i en voldsom bilulykke.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg har det godt, for jeg er jo i live. Jeg har blå knæ, men det kan man ikke se under strømpebukserne, lød det fra TV 2 -korrespondenten, som tilføjede:

- Det er nogle dage siden nu, for ellers ville jeg ikke stå her i dag. Og nu ser jeg frem til at tage den lidt mere med ro.

Foto: Mikael Rieck

Brugte sikkerhedsselen

42-årige Simi Jan satte ord på ulykken, som skete midt i krigszonen i Afghanistan, hvor hun var på job for TV 2.

- Vi kom kørende midt i Helmand, hvor der ikke er et øje, og hvor det er svært at se vejene. Pludselig kom der en modkørende bil, og jeg sad for en gangs skyld på forsædet, fordi vi lige havde rykket rundt, fortalte hun og tilføjede:

- Jeg havde taget sikkerhedssele på af en eller anden grund, og det plejer jeg ikke i Afghanistan, for der bruger folk ikke sikkerhedssele, og de virker ofte ikke.

Vidste ikke, om hun overlevede

Den modkørende bil ramte direkte ind i den bil, som Simi Jan sad i, og hun nåede at sende en tanke til sin mand og to børn derhjemme.

- Da ulykken finder sted, er det sikkerhedsselen og airbaggen, der redder mig. Jeg så den modkørende bil og nåede at skrige, inden det sagde ”bang”. Jeg vidste ikke, om jeg overhovedet var i live, fortalte Simi Jan og fortsatte:

- Det var så mørkt og meget stille. Så opdager jeg, at jeg trækker vejret. Og jeg fik sneget mig ud af bilen med alle mine optagelser, som var det vigtigste for mig. Jeg slap med blå mærker og har ondt i knæet, men det var et kæmpe mirakel, at alle var i live.

”De største blikke” sendes på TV 2 torsdag den 30. december kl. 20.00. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden