16. feb. 2021
Af Majken Munk

Simi Jan om nyt job: Jeg er meget beæret

Simi Jan
Simi Jan
Foto: Martin Høien
TV 2-korrespondenten Simi Jan har takket ja til et være vært på ”Go’ Aften Live”. Hun overtager efter Petra Nagel, der er på barsel.

Oftest er seerne vant til at se Simi Jan rapportere fra flere forskellige dele af verden, men nu har hun kastet sig over noget helt andet.

I forbindelse med at den faste ”Go’ Aften Live”-vært Petra Nagel går på barsel, er Simi Jan blevet spurgt, om hun ville være barselsvikar.

Meget beæret

Det er helt nyt for Simi Jan at skulle agere vært. Det har hun aldrig beskæftiget sig med før.

Chancen fik hun, da hun pludselig blev spurgt, om et værtsjob på ”Go’ Aften Live” var noget for hende.

- Jeg blev simpelthen spurgt, og det er jeg meget beæret over. Det er jo lige præcis en rolle, jeg ikke har prøvet kræfter med. Da jeg tænkte mere over det, var det i virkeligheden en super interessant stilling, fordi den giver mig muligheden for også at vise lidt personlighed. Jeg kan få lov at smile og grine, og ikke bare være hende den alvorlige, siger hun til BILLED-BLADET.

Efter en prøveacsting fik hun jobbet.

Premiere på skærmen

Simi Jan har de seneste par uger været i oplæring hos blandt andet en værtscoach.

Sammen med enten Abdel Aziz Mahmoud eller Natasja Crone har hun også prøvet at gennemspille, hvordan et helt program af "Go' Aften Live" kunne være.

Tirsdag den 16. februar 2021 har Simi Jan første vagt på ”Go’ Aften Live”, hvor hun skal være en af tre værter de næste tre måneder.

Læs hele interviewet med Simi Jan i BILLED-BLADET, der udkommer torsdag den 18. februar.

Læs mere om: