Simi Jan overvældet over fornem pris

Simi Jan

Simi Jan

Foto: AOP
TV 2–korrespondenten Simi Jan er blevet hædret i en konkurrence mod andre stærke nominerede.

Caroline Wozniacki, Lene Espersen, Ole Bornedal, Christian Stadil og Jason Watt har tidligere vundet prisen, og nu er turen kommet til Simi Jan. Den 33-årige TV 2-korrespondent modtog lørdag aften prisen som "The Outstanding Yong Person" på JCI Danmarks nationalkongres i Silkeborg.

- Jeg er dybt beæret og overvældet over anerkendelsen. Det er jo ikke en journalistpris, men en pris for at gøre en forskel, og det betyder meget for mig, at jeg gennem mit arbejde kan være med til at gøre en forskel for andre mennesker, sagde Simi Jan om modtagelsen af prisen.

Hun konkurrerede bl.a. mod designeren Christina Hembo, men løb af med prisen på 7.500 kr. Penge som hun straks donerede videre til en skole for gadebørn i Pakistan.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!


Personer mellem 18-40 år kan blive hædret, og begrundelsen for, at Simi Jan blev udvalgt, lød således:

- Der er tale om en person, der ikke alene har ydet et stort, synligt og vægtigt bidrag i kategorien for større forståelse for børns vilkår, menneskerettigheder og ligestilling. Personen har tillige udført sine aktiviteter med fare for eget liv og helbred - så bliver det ikke meget stærkere.

- I en alder af kun 33 år har vores modtager allerede gjort mere for forståelse for andre kulturer, end de fleste med stort møje og besvær ville kunne nå i et helt liv.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden