Søndag, 26. september 2021 — af Karina Didriksen

Simon Kvamm om Toppen af poppen: Derfor blev jeg overrasket

Simon Kvamm.
Simon Kvamm.
Foto: Martin Høien
Nephew-stjernen Simon Kvamm havde ikke regnet med, at en optræden ”Toppen af poppen” ville gøre så stort indtryk på ham.

46-årige Simon Kvamm er flere gange blevet spurgt, om han ville medvirke i ”Toppen af poppen” på TV 2, men han har altid sagt nej.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter en lang corona-nedlukning besluttede den tidligere Nephew-forsanger sig for at sige ja, og han har ikke fortrudt sin beslutning.

- Det har været en oplevelse for mig at deltage i programmet og skulle lukke mere op for, hvem jeg er, fordi jeg normalt er en meget privat person, fortæller Simon Kvamm til BILLED-BLADET.

Blev meget rørt

Simon Kvamm var søndag aften hovedpersonen i musikprogrammet, hvor de andre deltagere skulle fortolke hans sange. Og særligt en optræden gjorde indtryk på ham.

- Det var, da Alex Vargas fortolkede Nephew-sangen ”Police Bells & Church Sirens”. At få hans fremførsel af den var rigtig stort, siger Simon Kvamm.

Han afslører, at han faktisk blev ret overrasket over sin egen reaktion.

- Da Alex optrådte med sangen, blev jeg meget bevæget, og jeg havde ellers forsvoret, at jeg skulle være en af dem, som tudede i det her program – som alle jo gør! Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt rørt.

Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden