Simon Kvamm om Toppen af poppen: Derfor blev jeg overrasket

Simon Kvamm.

Simon Kvamm.

Foto: Martin Høien
Nephew-stjernen Simon Kvamm havde ikke regnet med, at en optræden ”Toppen af poppen” ville gøre så stort indtryk på ham.

46-årige Simon Kvamm er flere gange blevet spurgt, om han ville medvirke i ”Toppen af poppen” på TV 2, men han har altid sagt nej.

Efter en lang corona-nedlukning besluttede den tidligere Nephew-forsanger sig for at sige ja, og han har ikke fortrudt sin beslutning.  

 

- Det har været en oplevelse for mig at deltage i programmet og skulle lukke mere op for, hvem jeg er, fordi jeg normalt er en meget privat person, fortæller Simon Kvamm til BILLED-BLADET.

Blev meget rørt

Simon Kvamm var søndag aften hovedpersonen i musikprogrammet, hvor de andre deltagere skulle fortolke hans sange. Og særligt en optræden gjorde indtryk på ham.

- Det var, da Alex Vargas fortolkede Nephew-sangen ”Police Bells & Church Sirens”. At få hans fremførsel af den var rigtig stort, siger Simon Kvamm.

Han afslører, at han faktisk blev ret overrasket over sin egen reaktion.

- Da Alex optrådte med sangen, blev jeg meget bevæget, og jeg havde ellers forsvoret, at jeg skulle være en af dem, som tudede i det her program – som alle jo gør! Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt rørt.

Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden