Lørdag, 22. september 2018 — af Lene Skriver Bak

Simon Stenspil til top i Vild med dans – Adam Duvå Hall ude

Fotomontage: Adam Duvå Hall & Mie Martha Moltke og Simon Stenspil & Asta Björk.
Fotomontage: Adam Duvå Hall & Mie Martha Moltke og Simon Stenspil & Asta Björk.
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Efter en aften i musicalens tegn måtte Adam Duvå Hall og dansepartneren Mie Martha Moltke forlade Vild med dans, mens skuespiller Simon Stenspil trak fra i toppen.

Hele 25 i samlet karakter fra dommerne sikrede Simon Stenspil og dansepartneren Asta Björk sig i det tredje program i dette års ”Vild med dans”-sæson.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Trods 16 fra dommerne, måtte Adam og Mie i omdans mod Emmelie de Forrest og Frederik Nonnemann - og efter den stod det klart, at de havde trukket det korteste strå.

Adam og Mie leverede en tango til tonerne fra ”Music of the night” fra musicalhittet ”Phantom of the opera”, og selv om Adam fik værtinden Sarah Grünewald til at bryde sammen af grin, var hverken dans eller charme nok og Adam Duvå Hall måtte forlade ”Vild med dans” som den anden i denne sæson.

Hårde ord til Lars og Sofie

Simon Stenspil og Asta Björk fik ikke alene de højeste dommerkarakterer, de fik også mange rosende ord med på vejen for deres jive til sangen "Roxie" fra "Chicago".

Rosende ord og flotte karakterer var der også til Molly Egelind og Mads Vad, der sikrede sig 22 for deres samba, og til Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen, der fik 20 samlet for deres tango.

I den anden ende af tabellen var der lidet flatterende ord fra dommerne til håndboldspiller Lars Christiansen og hans partner Sofie Kruuse, der da også måtte nøjes med otte i samlet karakter fra dommerne efter deres jive til "Greased Lightning" fra "Grease". 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Heller ikke Rosa Kildahl og Esbern Syhler-Hansen fik store roser med på vejen, men selv om dommer Anne Laxholm havde svært ved at finde noget at sige om Rosas dans, påpegede hun, at alle fire dommere smilede efter jiven, der blev danset til "The old gumbie cat" fra "Cats".

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden