19. sep. 2015
Af Lene Skriver Bak

Skadet Stephania Potalivo scorede højst i Vild med dans – Sami Darr ude

Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard blev ikke stoppet af skaden
Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard blev ikke stoppet af skaden.
Hanne Juul / BILLED-BLADET
Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard scorede aftenens højeste dommerpoint, men måtte vente til næstesidste par blev nævnt, inden de kunne føle sig sikre, mens Sami Darr og Katrine Fruelund måtte i omdans – og Sami trak det korteste strå.

- Det kunne man ikke se. Du var ikke ufri på grund af den skade, sagde Nikolaj Hübbe til Stephania Potalivo efter hendes anden dans i årets ”Vild med dans”, som var en salsa.

Lige til det sidste havde der ellers været usikkerhed om, hvorvidt Stephania og Morten kunne komme på gulvet eller om Stephanias skade ville sætte en stopper for deres ”Vild med dans”-eventyr allerede efter første udsendelse.

Men Stephania var med Mortens ord en fighter, og anstrengelserne gav pote. Hele 16 point sikrede parret sig fra dommerne – der dermed gav den skadede Stephania og hendes partner aftenens højeste score.

Dermed var parret efter de to første programmer i spidsen på dommerpoint med 23 point samlet.

Dukkert til James Sampson

Sidste uges pointsluger, James Sampson, havde op til fredagens dans kæmpet med ondt i maven.

Om det var sygdommen eller skiftet fra latin til standard, der gjorde at han og partneren Mie Moltke gik fra 20 til 11 point, kan man kun gætte på.

John og Karina ønskede sig en ny omgang

John Faxe Jensen og Karina Frimodt ville gerne have haft en ommer efter deres salsa, hvor noget kiksede i timingen, fordi Faxe simpelthen glemte trinene.

- Klappen gik fuldstændig ned, det må jeg erkende. Når de gamle cirkusben får nerver på, så går det galt, sagde John Faxe til Claus Elming efter dansen.

På trods af klappen, der gik ned, kvitterede dommerne med 9 point, som var nok til en delt femteplads efter dommernes stemmer. Og med seernes stemmer gik parret direkte videre til næste uge.

Årets første omdans mellem skuespiller og håndboldspiller

Både Chris Christoffersen og Rasmus Jarlov, der danser med henholdsvis Luise Crone Dons og Mille Funk, overlevede at have fået lavest dommerscore, nemlig seks point, og gik direkte videre til næste uge.

Den tvivlsomme ære at ende i årets første omdans tilfald Sami Darr og Patricia Tjørnelund og Katrine Fruelund og Aslak Amtrup, der måtte på gulvet igen.

Og det blev Katrine Fruelund og hendes partner, Aslak Amtrup, der sikrede sig endnu en uge i ”Vild med dans”.

Læs mere om: