Skøn video: Badehotellet-stjerner synger vigtigt budskab

Amalie Dollerup

Amalie Dollerup

Foto: Mike Kollöffel / TV 2
Amalie Dollerup, Jens Jacob Tychsen, Birthe Neumann og flere andre fra "Badehotellet" synger nu budskabet om, at man skal huske at blive hjemme.

Det er vigtigt, at man holder afstand og bliver hjemme for at mindske spredningen af corona-virus, og nu deler ”Badehotellet”-stjernen Amalie Dollerup også det vigtige budskab.

Det gør hun i selskab med mange af sine skønne kollegaer fra TV 2s hitserie.

Badehotellet-stjernernes vigtige budskab

I en video på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele, opfordrer hun danskerne til at blive hjemme.

- Hej alle sammen. Her kommer en hilsen fra nogle af mine ”Badehotellet”-kollegaer og mig. En opfordring ikke mindst til jer alle sammen om at blive hjemme, fordi sådan passer vi jo bedst på hinanden i øjeblikket. Det er vigtigt, og jeg ved godt, det er svært, lyder det fra Amalie Dollerup i videoen, inden hun begynder at synge ”Take It Easy”.

Det er en sang, som mange seere af "Badehotellet" vil huske fra syvende sæson, hvor den blev sunget af hr. Weyse. 

Hurtigt bliver Amalie Dollerup afløst af Cecilie Stenspil og derefter Bodil Jørgensen, som synger videre på sangen. Også Laura Kjær, Anne Louise Hassing, Birthe Neumann, Ulla Vejby, Sigurd Holmen Le Dous, Merete Mærkedahl, Lue Støvelbæk, Sonja Oppenhagen, Mads Wille, Jens Jacob Tychsen og Annette Støvelbæk synger med på den herlige melodi.

Klik på videoen herunder og se og hør ”Badehotellet”-stjernerne synge med på den skønne sang, mens de samtidig deler det vigtige budskab.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden