24. okt. 2019
Af af Karen Heurlin

SKØN VIDEO: Peter Ingemann viser sit fantastiske nye hjem

TV-værten Peter Ingemann tager os på en rundtur i sin nye drømmebolig, der har en helt ubeskrivelig udsigt.

”Så riv dog det hele ned og byg et nyt hus.”

Den kommentar har Peter Ingemann og konen Trine tit lagt ører til, efter de sidste år købte det gule murstenshus fra 1967, som ligger lige ned til Gudenåen. Men de har aldrig overvejet at vælte det hele. I stedet har de kastet sig ud i en totalrenovering, hvor de har lavet alt lige fra tag til kloakker til vinduer og til en ny teenageafdeling i den gamle garage.

- Faktisk er det kun de gule ydervægge og spærene, der stadig står, som Peter siger.

Ny bog fra Peter Ingemann

Håndværkerne er stadig i fuld gang. Men familien er netop rykket ind på de 226 kvadratmeter, hvor de har indrettet sig med en god blanding af nyt og gammelt. Af respekt for husets sjæl har de for eksempel beholdt de oprindelige brune døre i stede for at erstatte dem med nye hvide. Til gengæld har de i badeværelset valgt et højteknologisk Geberit toilet med varme i sædet, luftudsugning, fem forskellige vandtryk og automatisk rengøring. Selv varmlufttørring, hvis der er brug for det. Og det åbner selvfølgelig automatisk, når man nærmer sig.

- Jeg synes, det er lige fantastisk hver gang, smiler Peter, som i videoen her inviterer indenfor til en fremvisning. Sådan som han har gjort så tit igennem sin tid som vært i "Hammersla"g. Men denne gang er det hans helt egen drømmebolig.

Der sker meget i Ingemanns liv lige nu. Han er ikke bare flyttet i nyt hus. Han er også netop udkommet med sin biografi Elsk Afgrunden, hvor han åbent fortæller om sine mange oplevelser gennem sit arbejde. Men også om omkostningerne.

Se flere flotte fotos og læs det store interview med populære Peter Ingemann i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 24. oktober. Og se videoen her, hvor Peter Ingemann både viser sit højteknologiske toilet. Og den helt ubeskrivelige udsigt.

Læs mere om: