Fredag, 19. juni 2020 — af Helle Skram de Fries

Skønne billeder: Nalina fra De Sjældne Danskere lancerer sin egen tøjserie

Karina Bach og Nalina. 
Karina Bach og Nalina.
Foto: Kasper Wenstrup
Femårige Nalina fra tv-serien ”De sjældne danskere” udgiver nu sin egen tøjkollektion.
For nylig blev Nalinas mor, Karina Arensbach, kontaktet af James, der har James merchandise.dk. - Han ville gerne lave en kollektion af tøj med tryk af Nalinas tegninger. Han har fulgt hende på tv og er helt vild med hende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En lille powerkvinde

- Han har også lavet merchandise for Nik & Jay, Medina og Thomas Helmig. Han synes, Nalina er sådan en lille powerkvinde, fortæller en lidt overvældet Karina Arensbach til BILLED-BLADET. Svaret til James var, at det lød spændende, men hvis Nalinas sagde nej, så var det et no go.

Nalina styrede showet

Nalina, der fylder seks år den 25. juni, sagde absolut ja! - Og så holdt Nalina og James møde herhjemme i haven. Han morede sig meget over, at Nalina totalt styrede hele mødet, fortæller Nalina.
Foto: Privat
- James havde sin engelske bulldog med, og Nalina elsker den hunderace. - Så da hun havde fået møde nok, sagde hun: ”Nu går jeg en tur med din hund og tager din assistent med, så kan I andre ordne resten”. Aftalen kom på plads, og nu er der i første omgang produceret T-shirts, hættetrøjer og indkøbsnet med tryk af nogle af Nalina tegninger.

Nalina som model

Nalina står selv model i hættetrøjen med tryk af en tegning, hvor Nalina har tegnet sig selv.
Foto: Privat
Der er også trøjer med Nalinas legendariske sætning fra tv-serien, hvor hun kigger på kameramanden og siger ”Er der nogen, der gider lege gemmeleg med mig”.
Her har Nalina fået far Kasper til at være med på et modelfoto.
Foto: Privat
Den første T-shirt, der er produceret, kommer på auktion lørdag 20. juni.

Penge til et godt formål

- Alle penge fra det salg går til Kræftens Bekæmpelse. Vi er ambassadører og med i kampagnen: ”Kræft er ikke for børn”, fortæller mor Karina. Hun er også selv kommet med på et modelfoto med hættetrøjerne.
Foto: Privat
- De er ret skønne og en rigtig god kvalitet, kan hun oplyse. Der bliver alle størrelser – også nogle, der kan passe lillebror Noor på 17 måneder. Søndag 21. juni åbner salget så officielt online på merchandise.dk.

Tegner til min forretning

- Det er Nalina, der styrer. Hun har valgt farver og tegninger. - Da jeg forleden kom ind på hendes værelse og spurgte, hvad hun lavede, var svaret: ”Jeg sidder faktisk og tegner til min forretning”. De penge, der kommer ind – udover dem for trøjen på auktion – er Nalinas.

Vil gerne tjene en million

- Nalina har proklameret, at hun gerne vil tjene en million. Da vi forleden hentede bilen fra service, tilbød hun selv ”Skal jeg ikke betale det her”. Mor Karina måtte forklare, at der lige skal sælges nogle trøjer, inden det er muligt. - Så gi’ mig dit købekort, så jeg kan betale med det, foreslog den nyetablerede forretningskvinde.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden