Onsdag, 14. oktober 2020 - af Karina Didriksen

SKØNT BILLEDE: Nybyggerne-dommer viser familien frem

Ask Abildgaard, Christian Degn og Mette Helena Rasmussen fra "Nybyggerne".
Ask Abildgaard, Christian Degn og Mette Helena Rasmussen fra "Nybyggerne".
Foto: André Blinkilde/TV 2
Bygningskonstruktøren Ask Abildgaard, som er dommer i TV 2’s ”Nybyggerne”, bor med sin kæreste og fire sammenbragte børn.

Ask Abildgaard kan hver onsdag opleves som dommer i ”Nybyggerne” på TV 2, hvor han sammen med kollegaen Mette Helena Rasmussen skal bedømme parrenes boliger.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, og privat bor han på Frederiksberg med sin kæreste, Pia Hauritz, og deres fire sammenbragte børn.

Parret har været sammen i 10 år og har datteren Frida på seks år. Derudover har Ask Abildgaard to døtre, Anemone, 19, og Mikkeline, 17, fra et tidligere forhold, og Pia har datteren Nana på 13 år.

Har det godt sammen

Den sammenbragte familie bor i en stor herskabslejlighed på Frederiksberg.

Ask og kæresten købte boligen i 2019, begyndte at renovere den, og i april 2020 kunne de endelig flytte ind med deres skønne børn.

- Vi har fire prinsesser tilsammen. Det er superskønt, og de har det rigtig godt sammen, fortæller Ask Abildgaard til BILLED-BLADET og tilføjer:

- De er glade, og jeg kan godt se mig selv i dem. De laver en masse fejl, og så lærer de af det. Men det kan godt være svært at samle dem, når der er fire børn!

Her ses Ask Abildgaard med kæresten Pia og deres tre yngste børn.

Foto: Thomas Laursen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden