Torsdag, 19. marts 2020 — af Liz Rørsig

Skolelærer igen: Lene Beier genopliver sit gamle job

Lene Beier.
Lene Beier.
Foto: Birger Storm
TV 2-værten Lene Beier får genopfrisket sine færdigheder inden for lærerfaget, som hun oprindeligt er uddannet i. Hun underviser nemlig sine to sønner derhjemme.

For ti år siden var Lene Beier lige begyndt i tv-branchen samtidig med, at hun var skolelærer og underviste i biologi og historie. Og nu har den populære TV 2-vært fået brug for at støve lærerfærdighederne af, når hun underviser sønnerne Arthur, 11, og Otto, 8 hjemme i disse tider, hvor drengene ikke er i skolen. Lene er også hjemme, mens hun venter på, at optagelserne til ”Landmand søger kærlighed” går i gang, ligesom ægtemanden Anders arbejder hjemmefra.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sød lærer

- Jeg er ikke en skrap skolelærer og presser ikke drengene, for jeg synes i det hele taget, at denne situation er så presset i forvejen. Så vi laver så meget skolearbejde, som de kan overskue, ligesom de har skolens forslag at tage hånd om, fortæller Lene Beier til BILLED-BLADET.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Det vigtigste er, at vi kommer igennem på bedste måde, og at vi hygger os samt prøver at få det bedste ud af det. Vi bager for eksempel også kanelsnegle og kalder det for hjemkundskab og går en lang tur, som vi kalder for biologtime, hvor vi snakker om fugle og dyr. Vi prøver at gøre det hyggeligt herhjemme og spiller ligeledes kort sammen, for sad vi bare og kiggede i vores telefoner med bange ansigter, tror jeg ikke det er en god oplevelse, forklarer TV 2-værten, der også har tid til havearbejde.

Venter på optagelser

Optagelserne af ”Landmand søger kærlighed” er planlagt til maj.

- Men på grund af den situation, vi er i, véd vi ikke, hvornår vi egentlig går i gang, lyder det fra Lene Beier.

Se Lene Beier i aktion som lærer med børnene i sofaen på dette Instagram-foto, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden