20. okt. 2012
Af af Preben Petersen

Skuffet Jeanette Ottesen slagtet af seerne

Jeanette Ottesen og Marc Christensen
Jeanette Ottesen og Marc Christensen
Foto: Martin Høien7BILLED-BLADET
Dramatisk uenighed mellem dommere og TV-seere i "Vild med dans".

Den mest populære halvdel af parrene var tilbage i konkurrencen, da "Vild med dans" skilte sig af med endnu et par og reducerede feltet til fire par.

Det var særligt for runden, at parrene dansede meget forskellige danse. To par dansede jive - en meget livlig dans, der næsten spreder glæde af sig selv. To andre par dansede rumba - en langsommere dans, der stiller krav til indlevelsen. Et enkelt par, Louise Spellerberg og Mads Vad, var ene om at danse quickstep og havde dermed intet sammenligningsgrundlag blandt de andre par.

Louise og Mads så unægteligt også lidt alene ud i flokken med deres dans, der blev underligt afsjælet på grund af nogle tempofejl undervejs. Kontrasten stod Camilla Bendix og Michael Olesen for med en smittende jive. Alligevel blev det igen Louise Mieritz og Silas Holst, der løb med de flotteste dommerstemmer. Louise Spellerberg og Mads Vad var grundigt isoleret i bunden, før seerne fik lov at tale med.

Da seere og dommere havde uddelt points i fællesskab, viste det sig, at Louise Spellerberg og Mads Vad i dén grad havde seerne med sig. De slap helt for omdans, som i stedet blev overladt til svømmeren Jeanette Ottesen og Marc Christensen og

Camilla Bendix og Michael Olesen. Dermed blev det endnu en gang understreget, at "Vild med dans" ikke udelukkende handler om dans.

Omdansen blev endestationen for Jeanette Ottesen og Marc Christensen, som ironisk nok vandt aftenens salsa-maraton og var dommernes samlede nummer to. Jeanette Ottesen ville da heller ikke lægge skjul på, at hun var skuffet.

Der er, som nævnt, fire par tilbage i konkurrencen.

Læs mere om: