Lørdag, 21. november 2020 - af Helle Skram de Fries

Slanke Hilda Heick: Jeg tager ikke på i næste uge

Hilda Heick.

Hilda Heick.

Foto: Hanne Juul
74-årige Hilda Heick er lykkelig for at undgå omdansen og glæder sig til endnu en Vild med dans-uge.
- Jeg var sikker på, vi kom i omdans, lød det fra Hilda Heick, da BILLED-BLADET mødte hende og dansepartneren, Michael Olesen.  
  Sammen med Michael Olesen havde Hilda Heick danset en fejende flot og sjov quickstep fredag 20. november, hvor der var Cirkus-tema i ”Vild med dans”. Otte programmer har Hilda Heick nu været med i ”Vild med dans”, og også i ottende program undgik hun omdansen. Sammen med Michael Olesen dansede hun en flot quickstep klædt ud som klovne.  
Foto: Hanne Juul
 

Ingen fodfejl

Deres præstation fik ”Vild med dans”-dommer Anne Laxholm til at bemærke:  - Der var ikke en eneste fodfejl! - Det var jeg sørme glad for, jublede Hilda Heick efter showet. - Jeg elsker at være med – også selv om jeg er dødtræt efter træning.   
 

Foto: Hanne Juul
 

Kondien op - vægten ned

- Forleden sov jeg ni timer i træk. Det har jeg ikke gjort i mange år, så det var skønt.  Konditionen er røget op – og vægten er røget ned. Seks kilo er forsvundet.  

Den hurtige jive

Hilda Heick er overbevist om, at hun ikke kommer til at tage nogle af kiloene på igen i  næste uge.  - Vi skal træne jive – og det går stærkt. Så jeg kommer ikke til at tage på i næste uge, forsikrer Hilda Heick.   
   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden