12. feb. 2019
Af Christinna Braun

Slut med Årgang 0: Det skal Christian, Rachel og Stephanie nu

Christian, Rachel og Stephanie
Christian, Rachel og Stephanie
Foto: TV 2
”Årgang 0”-børnene er nu blevet voksne, og derfor er det blevet tid til at sige farvel til børnene og deres familier.

"Årgang 0” har siden programmets start ladet seerne få et indblik i flere modige familiers hverdag – både i op- og nedture.

Nu er det slut med at følge de børn, vi har fulgt siden de var små. Nu er de nemlig blevet voksne og verden ligger åben.

Stephanie, Rachel og Christian har alle planer for 2019, som især står i studentertidens tegn:

Stephanie vil være lærervikar

Stephanie van der Watt går et spændende 2019 i møde. Hun og kæresten Jeff får inden længe deres egen helt private afdeling hos Jeffs familie i Slagelse. Loftet hos familien bliver renoveret, så der er både stue og soveværelse til det unge par. Derudover bliver Stephanie van der Watt HF-student i sommeren, og i sabbatåret påtænker hun at arbejde som lærervikar.

Rachel Ellebye vil til Norge

Rachel Ellebye bliver ligesom de to andre ”Årgang 0”-børn student til sommer. Hun dimitterer fra Birkerød Gymnasium og Kostskole, hvor hun går på den internationale linje. Rachel Ellebye er lige nu også meget forelsket i kæresten Eirik, som hun påtænker at flytte sammen med i Norge, når hun er færdig som student.

Christian Elhauge bliver student

I sommeren 2019 bliver Christian Elhauge student fra Marselisborg Gymnasium i Aarhus, og der venter helt sikkert Christian en spændende tid derefter. Når han er blevet student, vil han gerne ud og prøve sig selv af. Det kunne f.eks. være et halvt eller et helt år i udlandet. Christian Elhauge har haft spansk i gymnasiet, og familien har sommerhus på Mallorca, så måske kunne det være i Spanien, han skal ud og opleve lidt.

Se eller gense de søde og sjove billeder fra "Årgang 0"gennem tiden i galleriet herunder:

GALLERI: Årgang 0 (Foto: ALLER MEDIA)

Læs mere om: