Lørdag, 13. april 2019 - af Annemette Mikkelsen

Slut med X Factor: Det skal Sofie Linde nu

Sofie Linde i presserummet efter showet. 

Sofie Linde i presserummet efter showet. 

Foto: Thomas Laursen
Sofie Linde kan efter en flot finaleaften lægge ”X Factor” på hylden og fokusere på andre projekter. Læs her, hvad Danmarks TV-darling skal bruge sin tid på nu.

- Jeg skal lave noget "Stormester", og så skal jeg indtale min egen bog ("Fårking Gravid", red.) som lydbog. Og så skal jeg bare holde påske med min familie og hygge mig, fortæller Sofie Linde og sender det smil, som seerne har lært så godt at kende gennem ”X Factor”.

- Vi skal bare sidde ude og i haven og forhåbentlig have noget sol. Og så skal vi bare gå lange ture. Og min hund, Kim, har været passet i en hel uge – og han skal hjem nu.

Glæder sig til at kysse lille Trine

Værtinden kunne i presserummet røbe, at hun så frem til at komme hjem og give Trines buttede kinder et ordentligt smækkys. Trine blev i går passet hos Sofies forældre i Odder, hvor meget af familien også var samlet ved gårsdagens show.

Joakim skal arbejde – Sofie tager Trine

I den kommende tid drager Sofie Lindes gemal, Joakim Ingversen, på ugentlige optagelser. Han har nemlig scoret værtstjansen på ”Hvem var det nu vi var” på DR1.

- Joakim skal på arbejde, men så skal jeg også til at passe nu. Så nu er det mig, som tager over med Trine. Joakim skal ikke lave live hver fredag, men de optager i løbet af ugen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Sofie Linde er dog ikke færdig på den store ”X Factor”-scene. For hun vender endnu engang tilbage som vært i 2020.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden