Tirsdag, 20. oktober 2020 - af Helle Skram de Fries

Søde fotos: Vild med dans-vinder fejrer datters 1-års fødselsdag

Jakob Fauerby.
Jakob Fauerby.
Foto: Martin Høien
Skuespiller Jakob Fauerby fejrede lille Annas første fødselsdag.

Hun kom til verden fredag 18. oktober 2019 – midt i farmand Jakobs deltagelse i ”Vild med dans”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sammen med Silas Holst vandt Jakob Faurby trofæet, og lille Anna har for længst vundet sine forældre hjerter.

Annas 1-års fødselsdag blev fejret – både hjemme hos mor Rebecca Sølvsteen og hos de to fædre, ægteparret Anders og Jakob Fauerby.    
Foto: Lars H. Laursen.
  - Vi holdt det corona-sikret, og valgte derfor at dele fødselsdagen i to. - Så kunne mor Rebecca invitere de nærmeste af sin familie, og vi inviterede så de nærmeste i vores familie, fortæller Jakob Fauerby.

 

Utraditionel gave

Annas gave fra de to fædre var noget utraditionel til et barn på 1 år. - Hun fik en støvsuger. Den var jo så mest til Annas mor, så hun kunne skifte den gamle støvsuger ud, fortæller Jakob Fauerby med et grin.  
Foto: Privat
 

 Højt elsket

Lille Anna fik naturligvis mange andre – mere aldersvarende gaver. - Hun havde en skøn dag. Anna er en glad, mild og kærlig pige. Meget højt elsket og utrolig klog.  
Foto: Privat

 

Anna er vidunderlig

- Det er helt vildt, så højt man kommer til at elske sådan en størrelse. Hun er virkelig vidunderlig. - Og hun blev fejret af behørigt - også med lagkage, der også vakte jubel hos storebror Isaak, hvis far også var med til at fejre Anna  
Foto: Privat
  - Man indretter hele sit liv efter hende, men det gør man med den største glæde, fortæller den travle far. Han er netop blevet næstformand i Dansk Skuespillerforbund, og der er nok at se til i en branche, der er hårdt ramt af corona-restriktionerne. - Jeg er superglad for næstformands-skabet, og der bliver selvfølgelig også tid til at nyde vores lille, skønne Anna.  
Foto: Privat
  BILLED-BLADET har fået lov til at bringe de skønne private billeder.  
               

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden