SØDT FOTO: Sådan fejrede Cecilie Hother datterens fødselsdag

Foto: Hanne Juul
TV-vært Cecilie Hother havde været i sit kreative hjørne, da hun fejrede datterens to-års fødselsdag med en vandmelonsfrø.

Skønne Cecilie Hother kunne i denne uge fejre, at hendes lille guldklump, datterens Ellinor, fyldte to år. Og det var selvfølgelig noget, der blev fejret med maner.

Fødselsdag og frugtfigur

På Instagram har TV-værten delt et par dejlige billeder fra den skønne dag, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe.

Foto: Privat

- Jeg tror aldrig, jeg har glædet mig så meget til at holde en fødselsdag, som jeg har glædet mig til at fejre Ellinor i dag, skriver den glade mor på Instagram.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- 2 år er den lille tumling i dag!! 2 år som mor. 2 år i en ny verden af kærlighed, af usikkerhed, af forventning, af ubeskrivelig glæde. 2 år i en verden af frygt for ting jeg aldrig har været bange for før og en verden af ubetinget kærlighed. Som fx kommer til udtryk i vandmelonsfrø til vuggestuen, fortsætter Cecilie Hother, der står med den flotte frugtfigur i hånden.

Lysene blev pustet ud

Inde i vuggestuen blev den store dag også fejret. Og som til en hver god børnefødselsdag var der også lys, der skulle pustes ud af dagens fødselar. Men lidt anderledes gik det.

Foto: Privat

- …og der blev pustet. Af alle andre på nær Ellinor. Tillykke med fødselsdagen, skriver Cecilie Hother til det søde billede. 

Få et dejligt gensyn med skønne Cecilie Hother i galleriet herunder: 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden