Søndag, 24. september 2017 - af Liz Rørsig

Søren Huss om Toppen af poppen: Jeg har fået seks nye venner

Toppen af Poppen-holdet anno 2017.
Toppen af Poppen-holdet anno 2017.
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Musikeren Søren Huss glæder sig over venskabet med de andre deltagere efter sin medvirken i "Toppen af poppen", der var en stor oplevelse for ham.

For Søren Huss var det en stor oplevelse at medvirke i TV 2-programmet ”Toppen af poppen” - og lidt af en rutsjebanetur med mange følelser. 

- Men først og fremmest var det varmt, nærværende og sjovt at være sammen med mine seks nye venner. Jeg har haft en slags højskoleoplevelse med de andre musikere, og vi har delt tiden sammen intenst, fortæller Søren Huss til BILLED-BLADET om opholdet i Kerteminde. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Lige i øjet

Før TV-optagelserne var han meget fokuseret på at fortolke de andres sange og havde ikke tænkt så meget over sin egen dag. 

- Jeg elsker at spille musik og synge, så for mig var det egentlig de andres dage, der var det sjoveste. Jeg kender jo min egen musik og min historie, men min dag var fin, og jeg synes, at de andres versioner var gode. Dorthe Gerlachs version af min sang (”Et hav af udstrakte hænder”, red.) må jeg sige sad lige i øjet, siger sangeren. 

   

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden