Søren Malling fra Efterforskningen: Drabschefen overraskede mig

Jens Møller og Søren Malling

Jens Møller og Søren Malling

Foto: Ritzau Scanpix
Skuespilleren Søren Malling kom helt tæt på den tidligere drabschef Jens Møller under optagelserne.

TV 2's nye mandagsserie "Efterforskningen" kunne nemt være endt som en makaber og uhyggelig fortælling - med afsæt i det forfærdelige ubådsmord på den svenske journalist Kim Wall. I stedet er det blvet en velspillet, spændende og roligt fortalt historie, der ikke mindst fokuserer på den tidligere drabschef Jens Møller, der stod i spidsen for opklaringen af den uhyggelige forbrydelse.

Rollen som Jens Møller spilles af Søren Malling, og de to kom tæt på hinanden under optagelserne. Allerede under forberedelserne mødtes de to til en gåtur.

Søren Malling fortæller til tv2.dk, at han egentlig havde nogle fordomme, når det kom til, hvordan en drabschef ville være.

Blev vred og græd

- Jeg troede nok, jeg skulle møde en embedsmand, der ikke viste følelser. Så jeg blev overrasket over, at han var så åben og fortalte, hvordan han blev vred og græd og stødte på udfordringer undervejs i forløbet, siger Søren Malling.

Jens Møller fulgte store dele af optagelserne - men blandede sig ikke i, hvordan Sørem Malling spillede ham i serien. De to kom dog ret tæt på hinanden.

Få BILLED-BLADET leveret?Klik og læs hvordan!

På jagt sammen

"Efterforskningen"’ er lavet i seks afsnit, og selvom optagelserne for længst er slut, har Søren Malling og Jens Møller Jensen stadigvæk kontakt til hinanden. Søren Malling besluttede sig nemlig for at tage jagttegn, ligesom Jens Møller Jensen har, så scenerne så mere realistiske ud.

Det betyder, at skuespilleren og drabschefen i dag går på jagt sammen en gang imellem, skriver tv2.dk.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden