9. jun. 2020
Af Emilie Jepsen

Søren Ole fra Kærlighed hvor kragerne vender i sorg

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/210774.jpg
Foto: Anders Brohus
Søren Ole fra TV 2-programmet "Kærlighed hvor kragerne vender" har mistet sin elskede bedstefar Ole Clausen.

27-årige Søren Ole Clausen, som mange TV 2-seere lærte rigtig godt at kende i programmet "Kærlighed hvor kragerne vender" har mistet sin bedstefar og navnebror Ole Clausen.

- Jeg er opkaldt efter ham. Søren det er min anden bedstefar, som også er død. Så jeg er opkaldt efter begge mine bedstefædre, fortæller Søren Ole.

Tabet er hårdt

Søren Ole fandt gennem tv-programmet kærligheden i Cecilie Andersen. Og amorinerne flyver stadig rundt mellm de to, men tabet af bedstefaren er hårdt.

- Min bedstefar var en virkelig dejlig mand. Han havde altid gang i et eller andet. Han har prøvet mange forskellige ting i sit liv. Han har været buschauffør. Han har også haft byens kro. Han har bare altid været et kendt ansigt udadtil i byen.

- Dengang han kørte bus, kørte han alle skolebørnene. Det var liv og glade dage med fællessang, og en hilsen inden man forlod bussen. Alle børnene vidste hvem han var, nu er de så voksne de børn, men der er rigtigt mange der kender ham.

Sov stille ind med familien rundt om sig

Ole Clausen boede på en lille gård udenfor byen, og fik søndag besøg af alle sine børn, børnebørn og oldebørn.

- Hele familien var deroppe i forgårs, og så sov han stille ind i går. Jeg tror, at han kunne mærke, at vi alle sammen har været der, det gav en tryghed.

BILLED-BLADET har fået lov til at dele Søren Oles fine afsked på instagram herunder:

Læs mere om: