27. nov. 2020
Af Stine Ramlyng

Søren Ole og Cecilie deler sød december-nyhed

Cecilie og Søren Ole
Cecilie og Søren Ole
Foto: Martin Høien
Cecilie Andersen og Søren Ole Clausen fra tv-programmet "Kærlighed hvor kragerne vender" glæder sig til december af flere grunde. Men én særlig overskygger de andre.

Cecilie Andersen og Søren Ole Clausen fandt sammen i tv-programmet "Kærlighed hvor kragerne vender" og kunne for nylig fejre 1-års dag som kærester.

Men nu er der mere at fejre for det glade kærestepar, der glæder sig ekstra meget til, at det bliver december.

Cecilie har fået job tæt på Søren Ole

Julemåneden byder nemlig på flere glædelige nyheder. Blandt andet for Cecilie, der tidligere i år blev færdig som ergoterapeut.

- Jeg har fået arbejde som ergoterapeut på et bosted for udviklingshæmmede, så det bliver spændende, siger Cecilie til BILLED-BLADET.

Nu flytter vi sammen

Det nye job betyder endnu en glædelig nyhed for det unge kærestepar, som indtil videre har måttet pendle for at kunne se hinanden.

- Min nye arbejdsplads ligger ikke så langt fra Søren Ole, så vores planer er, at vi flytter sammen her i løbet af december. Så det bliver også rigtig spændende og ikke mindst rigtig dejligt, jubler Cecilie.

Parret skal dog ikke holde jul sammen... endnu.

- Selvom vi flytter sammen, er vi begge familie mennesker og har derfor valgt at holde jul med vores familier i år, fortæller hun.

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de par, der har fejret kærligheden i år.

Læs mere om: